Zdjęcia z 8 i 9.07.2008 (Joanna Thomae)

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

ale kto to ta laska??!
MOże to ta:

Obrazek

znalazłem to na MJJC.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Szucia

Post autor: Szucia »

Może i to fakt, bo widac że z Michaelem przebywa od dawna..

No dobra..ale ...
Nie kumam dużo francuskiego, ale....mi to wygląda na kiedyś poznaną napaloną fankę, i tak to się potem rozwinęło.
A może to jakaś rodzina..NO bo zdjęcie z ojcem MJ....ech..Koniec tych domysłów.
Jego życie, i jego prywatne sprawy

(choć nie powiem, czasem cholernie interesujące)
Obrazek
Awatar użytkownika
Megi1975

Post autor: Megi1975 »

Ale z tą dziewczyną to chyba nie jest Michael :wariat: Ja już zgłupiałam glupija
Obrazek
Awatar użytkownika
invincible_girl ;)

Post autor: invincible_girl ;) »

Megi1975 pisze:Ale z tą dziewczyną to chyba nie jest Michael :wariat: Ja już zgłupiałam glupija
potwierdzam.. :wariat:
Awatar użytkownika
Sugar

Post autor: Sugar »

No fajnie, obejrzałam ją już chyba z każdej strony, ale kim ona jest?
Jako

Post autor: Jako »

Z tego co udało mi sie dowiedzieć z tekstu Mara, to jakaś Joanna. Ale nazwisko nie wiem...
Obrazek
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

więc tak moja hipoteza wygląda nastepująco:
ta dziewczyna to córka od któregoś z braci Michaela, która przyjechała do niego na wakacje, prasa chciała zrobić sensację więc wzieli zdjęcie dziewczyny która jest do niej podobna i napisali że poznali sie w 2001 roku i tak zaczęła się ich "dziewicza megahistoria" albo nie! Michael sam napisał do nich i posłał zdjęcia żeby zrobić dookoła szum przed wydaniem nowej płyty.
A trzyma ją za ręke dlatego,żeby się nie zgubiła bo jego brat powiedział ,że jeśli ją zgubi to nie wyda nowego krążka i Michael sie trochę wystraszył. :wariat: Ej czy tylko ja sie czuję jakoś dziwnie przez ostatnie "umierająco wskrzeszające" newsy o "umierająco wskrzeszającym" się Michaelu? :podejrzliwy: wyjaśnijcie mi bo ja chyba niekumata jestem.....
Obrazek
Awatar użytkownika
viva201

trochę poszperałam w necie i patrzcie co się dowiedziałam: ta pani to Joanna Thomae francuska modelka:

Aż do momentu aresztowania MICHAEL JACKSON (fpt. AFP) mieszkał na ranczo ze swoją dziewczyną. 20-letnia Francuzka JOANNA THOMAE twierdzi, że przez 9 miesięcy mieszkała na należącym do gwiazdora ranczo Neverland, jednak chociaż często spała z nim w jednym łóżku, nigdy nie uprawiali seksu.

Blond modelka z Saint Denis we Francji zapewnia, że 45-letni piosenkarz zawsze miał na sobie w łóżku krótkie spodenki, a ona majtki i koszulkę. "Leżeli razem w łóżku i rozmawiali o starych filmach i grach wideo, a czasami przytulali się lub całowali" - cytuje brytyjska gazeta "Daily Star". "Kiedy atmosfera robiła się bardziej gorąca, Michael zawsze odsuwał się i chichotał." było to w artykule z 2004 roku

next:

A ta cała Joanna Thomae to nie była żadna wielka gwiazda.To była francuzka modelka ale przede wszystkim fanka Michaela,która to jeździła wszędzie gdzie on

to jest chyba podpucha z tym,że są razem...
sorki za podwójny post
Obrazek
Aga_88

Post autor: Aga_88 »

z całym szacunkiem, ale ja rzadnego podobieństwa między tą dziewczyną z "gazety" a ta trzymająca za rękę Michaela nie widze nenene :wariat:
A o tej dziewczynie z gazety krążą rózne plotki i historie wśród fanów ;-) glupija
I wychodzi na to iż MJ nawyraźniej przykłada się do promocji albumu.. nenene
Awatar użytkownika
viva201

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
homesick

Post autor: homesick »

Maro pisze:A widzieliście te dwa zdjęcia z fajną blond laską?
:-/

kobiety to on wybiera tak samo jak swoje koszule, klasa, szyk i bol zebow na sam widok ;-)
'the road's gonna end on me.'
Awatar użytkownika
Maro

"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Maverick

Post autor: Maverick »

No nie wiem... ten ktoś na YT nie chodzi i nie wygląda jak Michael. I cała nagrana sytuacja wygląda jak jeden wielki FAKE.

A zdjęcia to nie wiem... widziałam kiedyś podobne, gdzieś przed rokiem.

Albo obie sytuacje to fake, albo ta z Montrealu...
Awatar użytkownika
Maro

Maverick pisze:No nie wiem... ten ktoś na YT nie chodzi i nie wygląda jak Michael. I cała nagrana sytuacja wygląda jak jeden wielki FAKE.

A zdjęcia to nie wiem... widziałam kiedyś podobne, gdzieś przed rokiem.

Albo obie sytuacje to fake, albo ta z Montrealu...
Też powoli dochodzę do takiej samej opinii,nie wygląda mi to na MJ'a.Zapewne dowiemy się szybko:)idę spać dobranoc
Awatar użytkownika
ssilence

Post autor: ssilence »

Co do zdjęć z 8/9 lipca z tą laską - pomijając czy to MJ czy nie, wystarczy wejść we właściwości zdjęcia, gdzie jak byk jest data zrobienia zdjęcia - 3 kwietnia 2007, tak więc zdjęcia mają ponad rok. (A jakoś w tej okolicy są urodziny Paris więc tatuś pewnie by się nie szlajał po świecie z jakaś panienką)

;-)
ODPOWIEDZ