No własnie słyszałam że co niektórzy maja problemy z odtwarzaniem tej płytki z koncertem. Ciekawe czemuSUNrise pisze:Niektórzy ludzie kupili to przede wszystkim ze względu na ten koncert (np. ja), po czym okazało się, że nie działa on jak należy

No własnie słyszałam że co niektórzy maja problemy z odtwarzaniem tej płytki z koncertem. Ciekawe czemuSUNrise pisze:Niektórzy ludzie kupili to przede wszystkim ze względu na ten koncert (np. ja), po czym okazało się, że nie działa on jak należy
Lika pisze:mjfan1000 pisze:Natomiast jezeli chodzi o zwykle albumy w cenie 30-60 to KAZDY moze sobie taka plyte kupicUwierz mi... bardzo się mylisz, nie KAŻDY... Jest wielu ludzi (niestety
), którzy nie mogą sobie pozwolić nawet na zakup płyty za 60 zł...
Dobrze, że w końcu będzie można kupić osobno koncert MJ'a na DVD, bo raz będzie on łatwiej dostępny i dwa będzie znacznie tańszy. Tak na dobrą sprawę zwykły klient sklepu muzycznego, nie ma pojęcia o TUC i o koncertowym DVD dołączonym do tej kolekcji, a jeśli nawet o nim wie to zapewne przed zakupem skutecznie odstrasza go cena. Teraz taki ktoś będzie miał szanse znaleźć koncert, choćby przypadkiem, na półce z innymi muzycznymi wydawnictwami video. Siostrzyczka Janet ma dwa krążki "live" w swojej dyskografii. No a jeśli chodzi o fanów którzy kupili TUC'a przede wszystkim ze względu na tenże koncert, to faktycznie mogą się czuć teraz trochę zawiedzeni, Sony mogło od razu wydać obydwie pozycje i dać ludziom możliwość wyboru. No ale Bukareszt Bukaresztem a ja się pytam kiedy ten obiecany Wembley'88?dzina pisze:27.07.05 będzie premiera koncertu z Bukaresztu, osobno na DVDPodali już zapowiedz na stronie sonymusicstore! Myślę, że to będzie świetne rozwiązanie dla MJówek, które nie mają TUC lub dla MJówek, które zakupiły TUC a mają problemy z odtwarzaniem koncertu! Ciekawe czy się pojawi w sklepach czy tylko będzie można kupić przez internet!?
![]()
http://www.sonymusicstore.com/store/cat ... kuId=86202
Willy pisze:No a jeśli chodzi o fanów którzy kupili TUC'a przede wszystkim ze względu na tenże koncert, to faktycznie mogą się czuć teraz trochę zawiedzeni, Sony mogło od razu wydać obydwie pozycje i dać ludziom możliwość wyboru.
No wiem, ja też na początku chciałam TUC kupić w Mega Evansie, ale nie wytrzymałam...Jeanny100 pisze:La licorne to do Ciebie :pamietasz jak Ci mowiłam zebys sie wstrzymała z zakupem TUC????Trzebe bylo poczekac ja kupiłam w MEga Avans i działa bez zarzutów!!!Oczywiscie zeby nie było nie twierdze ze jakosc zalezy od miejsca zakupu ale moze Empik dostał z jakims błedem kumasz????A co do przegrywania i piractwa to omal nie pokłociłam sie o to z przyjaiółka!!!!Jej tez nie stac na zakup orginalnych płyt Mja i przegrałam jej koncert z TUC na VHS.Uwazam ze jesli moge komus pomoc to nie ma problemu.Ja uwazam ze przegrywanie z orginału to mniejsze zło niz kupowanie piratów ze straganu.Przeciez ja na tym nie zarabiam no nie????
Na forum już wróciłaś i mam nadzieję, że na stałe, hę?thewiz pisze:Mam wracac na forum ,czy do Polski?
Początek zabrzmiał dramatycznie, już myślałam, że Cię Paco głodem chce wziąćthewiz pisze:nic nie mam do jedzenia oprocz lodow.