Może i to fakt, bo widac że z Michaelem przebywa od dawna..
No dobra..ale ...
Nie kumam dużo francuskiego, ale....mi to wygląda na kiedyś poznaną napaloną fankę, i tak to się potem rozwinęło.
A może to jakaś rodzina..NO bo zdjęcie z ojcem MJ....ech..Koniec tych domysłów.
Jego życie, i jego prywatne sprawy
więc tak moja hipoteza wygląda nastepująco:
ta dziewczyna to córka od któregoś z braci Michaela, która przyjechała do niego na wakacje, prasa chciała zrobić sensację więc wzieli zdjęcie dziewczyny która jest do niej podobna i napisali że poznali sie w 2001 roku i tak zaczęła się ich "dziewicza megahistoria" albo nie! Michael sam napisał do nich i posłał zdjęcia żeby zrobić dookoła szum przed wydaniem nowej płyty.
A trzyma ją za ręke dlatego,żeby się nie zgubiła bo jego brat powiedział ,że jeśli ją zgubi to nie wyda nowego krążka i Michael sie trochę wystraszył. Ej czy tylko ja sie czuję jakoś dziwnie przez ostatnie "umierająco wskrzeszające" newsy o "umierająco wskrzeszającym" się Michaelu? wyjaśnijcie mi bo ja chyba niekumata jestem.....
trochę poszperałam w necie i patrzcie co się dowiedziałam: ta pani to Joanna Thomae francuska modelka:
Aż do momentu aresztowania MICHAEL JACKSON (fpt. AFP) mieszkał na ranczo ze swoją dziewczyną. 20-letnia Francuzka JOANNA THOMAE twierdzi, że przez 9 miesięcy mieszkała na należącym do gwiazdora ranczo Neverland, jednak chociaż często spała z nim w jednym łóżku, nigdy nie uprawiali seksu.
Blond modelka z Saint Denis we Francji zapewnia, że 45-letni piosenkarz zawsze miał na sobie w łóżku krótkie spodenki, a ona majtki i koszulkę. "Leżeli razem w łóżku i rozmawiali o starych filmach i grach wideo, a czasami przytulali się lub całowali" - cytuje brytyjska gazeta "Daily Star". "Kiedy atmosfera robiła się bardziej gorąca, Michael zawsze odsuwał się i chichotał." było to w artykule z 2004 roku
next:
A ta cała Joanna Thomae to nie była żadna wielka gwiazda.To była francuzka modelka ale przede wszystkim fanka Michaela,która to jeździła wszędzie gdzie on
to jest chyba podpucha z tym,że są razem...
sorki za podwójny post
z całym szacunkiem, ale ja rzadnego podobieństwa między tą dziewczyną z "gazety" a ta trzymająca za rękę Michaela nie widze
A o tej dziewczynie z gazety krążą rózne plotki i historie wśród fanów
I wychodzi na to iż MJ nawyraźniej przykłada się do promocji albumu..
Co do zdjęć z 8/9 lipca z tą laską - pomijając czy to MJ czy nie, wystarczy wejść we właściwości zdjęcia, gdzie jak byk jest data zrobienia zdjęcia - 3 kwietnia 2007, tak więc zdjęcia mają ponad rok. (A jakoś w tej okolicy są urodziny Paris więc tatuś pewnie by się nie szlajał po świecie z jakaś panienką)