Ja jakoś tego nie wiedzę we właściwościach zdjecia. Ale pomijajac, to jak dla mnie ten na wózku to jest Michael, ale ten z dziewczyna niestety nie. Nie pasuje mi on ani z postury ani z chodu. Mam jednak tylko nadzieję, że ten wózek to tylko jedno z dziwacznych przebrań Michaela i niezbyt śmieszny żart.ssilence pisze: wystarczy wejść we właściwości zdjęcia, gdzie jak byk jest data zrobienia zdjęcia - 3 kwietnia
Zdjęcia z 8 i 9.07.2008 (Joanna Thomae)
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Osobiście wydaje mi się, że jeżeli to był rzeczywiście Michael, mógł chcieć w ten sposób skryć się przed natarczywymi "fanami" i tyle. Co do drugiego zdjęcia, nie chce mi się wierzyć, że to on- inna postura ręka "niemichaelowsko" w kieszeni- to chyba jakaś propaganda....
Ostatnio zmieniony pn, 06 lip 2009, 14:24 przez Ania R., łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.accesshollywood.com/article/ ... l-jackson/
Sprostowanie wreszcie: artykuł i relacja TV o tym, że te zdjęcia to żadna sensacja, tylko michaelowy standard. Wiele razy w przeszłości się przebierał, jest cały i zdrowy i to by było na tyle.
A w ogóle to wtedy był w księgarni Barnes & Nobles z dzieciakami :) On z niej nie wychodzi, biedne dzieci, wychowywane na mole książkowe , ciekawe czy pozwala im czasem grać na playstation ;P
Sprostowanie wreszcie: artykuł i relacja TV o tym, że te zdjęcia to żadna sensacja, tylko michaelowy standard. Wiele razy w przeszłości się przebierał, jest cały i zdrowy i to by było na tyle.
A w ogóle to wtedy był w księgarni Barnes & Nobles z dzieciakami :) On z niej nie wychodzi, biedne dzieci, wychowywane na mole książkowe , ciekawe czy pozwala im czasem grać na playstation ;P
Czyli wszystko wporzo? z Mike'm nic nie jest? : D uh juz sie bałam i spać po nocy nie mogłam ^^ ciesze sie ze sprawa sie wyjasnila no i mam nadzieje że bedzie wiecej info o nowym albumie jaki miejmy nadzieje planuje wydac xD
A co do tej słit blondyneczki to na pierwszy rzut oka to myslalam ze to jest ta sama co była z Michaelem we wrocku na lotnisku...
A co do tej słit blondyneczki to na pierwszy rzut oka to myslalam ze to jest ta sama co była z Michaelem we wrocku na lotnisku...
Parę dni temu pojawiły się zdjecia Michaela Jacksona poruszajacego się na wózku inwalidzkim. Piosenkarz ubrany był w piżamę, a na twarzy miał maseczke chirurgiczną. Za sprawą tych zdjeć media z całego świata trąbiły o bardzo złym stanie zdrowia Króla Popu. Prawda jest jednak zupełnie inna. Osoba z bliskiego otoczenia gwiazdora mówi, że Michael'owi nic nie dolega, a on sam po prostu lubi czasami ubierać się w ten sposób, niczym ofiara poparzenia. Jak wiadomo nie jest to pierwszy raz kiedy Jackson wzbudził wielkie zainteresowanie swoim ubiorem. Michael lubi pokazywać się publicznie w maseczkach i róznego rodzaju kostiumach. W 2007 roku w Bahrajnie gwiazdor został "przyłapany" w stroju kobiety.
źródło :
MJPF
źródło :
MJPF
O mało nie spadłam z krzesła jak to przetłumaczyłam...
Przepraszam za małe niedociągnięcia jak co. Tu dla ciekawych.
Joanna po raz pierwszy spotkała się z Królem Popu kiedy miała 13 lat. W tym czasie, ta młoda francuzka nie wyobrazała sobie, gdzie jej pasja do Michaela Jacksona ją poprowadzi.
"Podzieliłam się intymnością Michaela Jacksona"
Podobnie jak miliony ludzi podróżujących, Joanna była zafascynowana Michaelem Jacksonem. W 1996 roku w wieku 13 lat udała się do Monako, aby zobaczyć World Music Awards i spróbować się do niego zbliżyć.
"Michael był na zakupach w sklepie muzycznym", wspomina.
"I poprosił swoich ochroniarzy, by pozwolili mi przejść, a oni zaakceptowali to! I nie rozumiem, co się ze mną działo .. Znalazłam się przed nim i nie umiałam ani słowa po angielsku. To mnie przeraziło! Od razu podniósł mnie i przytulił. To było naprawdę słodkie."
"Czułam coś tak silnego, że poczułam ponową potrzebę. Musiałam go zobaczyć"
Ale Joanna miała 13 lat i mieszkała w małej wiosce w Prowansji. Szanse na zobaczenie Króla Popu były nikłe. Dlatego postanowiła działać. W 1997 roku uczestniczyła w trasie koncertowej History we Francji, a w 1999 r. w wieku 17 lat zaczęła podróżować po świecie śladami gwiazdy. Czekała za Nim pod hotelami, czaiła się na gali. Spotkania będą mnożyć się w Disneyland, Monachium, Londers.
"Nie myślałam o sobie i o tym co może się zdarzyć. Byłam skupiona na szczęściu, które dał mi Michael, kiedy Go zobaczyłam. Krok po kroku gwiazda zaczęła zauważać młodą fankę, która podążała za Nim wszędzie.
"Powiedział swoim ochroniarzom, by pozwolili mi przejść, a potem trzymał mnie mocno w ramionach. A gdy mówił do mnie, trzymał moje dłonie. Nie miałam całkowitej pewności w stosunku do siebie i to wydawało się niemożliwe, że ktoś taki zwraca swoją uwagę na mnie, ktoś taki jak on. To było zbyt wiele. Stanowczo za wiele. Po każdym spotkaniu wracałam do domu, pracowałam i wszystko odkładałam na bok, na podróż samolotem lub pociągiem."
Spotkania z Michaelem mnożyły się w Europie i USA. Joanna wykorzystywała prawdziwy talent detektywistyczny, aby zlokalizować gwiazdę. Kosztem tych działań okazały się regularne spotkania. Czasami fałszywe tropy.
" Michael okazywał się bardziej czuły. Z mojej strony nie powiedziałabym, że byłam zakochana w Nim. To było raczej mieszanka kilku emocji. Kochałam Go jak kogoś z mojej rodziny."
Joanna spędzała większość czasu poza domem. Była fanką podróżującą po świecie śladami Króla Popu. Są też tacy z ekstremalną pasją. Ale Joanna jest zdecydowanie jedną z najbardziej rozpoznawalnych.
W lipcu 2002r. Joanna była w Londers i spotkała się ponownie z Michaelem Jacksonem.
"To wtedy wypowiedział moje imię po raz pierwszy. Nie mogłam uwierzyć, że pamięta. Kiedy powiedziałem mu, że zdziwiło mnie to, on tylko odpowiedział „ ponieważ jesteś ważna dla mnie”. Są rzeczy, które przeżyłam, ale nadal walczę, aby coś osiągnąć ... "
W czasie tego pobytu w Londers Michael zaproponował Joannie odwiedziny na jego ranczo Neverland. Jej następnym celem będzie Las Vegas, gdzie Michael tymczasowo przebywał. Widziała Go regularnie w okresie trzech tygodni i poszła tam, ale bez pieniędzy, gdyż jej sytuacja była trudna.
W końcu zdecydowała się na powrót do Francji. W dzień wyjazdu, Michael odwiózł ją swoim samochodem, pożegnał się, i złożył niepokojące? oświadczenie:
"Siedziałam przed nim na podłodze w limuzynie. On trzymał moje ręce i spojrzał mi w oczy. Powiedział mi, że byłam wspaniała, lojalna, chciał abym spędziła czas z nim i jego dziećmi.. w Neverland... I nie rozumiałam, co się dzieje. Chciałam tego wszystkiego, ale nie mogłam zrozumieć do konca, co On mówi i dlaczego zrobił się taki dostępny właśnie dla mnie. Ciągle pytał mnie, czy zrozumiałem, co mi mówił. Chciał być pewien, że rozumiem. Kiedy byłam w samochodzie, nie miałem już ochoty na powrót do Francji”
Ale mimo tego Joanna wyjechała.
" Jakiś czas później zadzwonił do mnie do domu we Francji. Jakoś późno w nocy, wysłał mi wiadomość. Robił tak zawsze ... Prawił mi komplementy, mówił miłe słowa ... "
To nie trwało długo gdy Joanna była w drodze do Neverland. Zrządzeniem losu, gdy Joanna dotarła na ranczo, Michael przygotowywał się do opuszczenia posiadłości samochodem w celu zrobienia zakupów. Wkrótce też zaprosił ją do podróży z Nim. W limuzynie Michael dołączył do grupki kilku facetów, z których dwoje byli Jego kuzynami. Było tylko jedno wolne miejsce, ale nie było do niego za bardzo dostępu. Joanna musiała przecisnąć się między Michaelem, a pozostałą grupką. Kiedy Joanna próbowała dostać się na miejsce przechodząc nad nim, Michael wziął ją w ramiona i posadził sobie na kolanach na chwilę, naprzeciwko siebie. Wspomina
"On był bardzo delikatny, bardzo czuły. Zapytał mnie, dlaczego go kocham, dlaczego robię to wszystko dla Niego” Nie spodziewałam się tego. Zszokowało mnie to (opadła mi szczęka) Ale On pocałował mnie czule ... Po tym incydencie byłam osłupiała przez chwilę, nie wiedziałam, co robić. Myślałam tylko, że "to nie jest prawdą .."
Tego wieczoru Michael i Joanna wrócili do Neverland.
"Zapytał mnie, czy obejrzymy Władcę Pierścieni " w Jego pokoju. Nie mogłam śledzić filmu. Byłam zbyt spięta, aby zrozumieć, co się naprawdę dzieje. Michael powiedział mi abym dla wygody? przebrała się i dał mi piżamę Myszki Mickey, taką jak z portretu. Oboje byliśmy w łóżku, z naszymi piżamami w Myszkę Mickey .. Mam trudności w pojęciu tego wszystkiego co się wydarzyło, ponieważ uważam, że jest trudne do osiągnięcia (pojęcia). Że Michael Jackson jest mną zainteresowany, to jest trudne do zaakceptowania. Potrzeba dużo wiary, aby zaakceptować to, że ktoś tak niewiarygodny chce spędzić z tobą czas i podzielić się swoją prywatnością (intymnością). Ale spędziłam niezapomniany wieczór "
Następny cały dzień Michael i Joanna spędzili na ranczo.
"Pokazał mi skrzynkę?, w której trzymał swoje zdjęcia i listy. Dokuczał mi na żarty, zapytał mnie, jak dużo chcę mieć dzieci .."
Ale otoczenie gwiazdy zdaje się widzieć obecność młodej kobiety złym okiem. Wkrótce Michael wyjechał do Miami. Joanna pozostała w Neverland.
" Wtedy szybko zrozumiałam, że nie byłam mile widziana. Nie chciałam stwarzać historii?”
Gdy Joanna wróciła do domu Michael Jackson został wciągnięty w nowy skandal. Został oskarżony o pedofilię i ścigany przez amerykański sąd. Joanna po całej sprawie z bliska udała się do Los Angeles kilka razy, żeby spróbować zobaczyć Michaela. Otoczenie piosenkarza i kilku innych osobom udaje się przekonać Joannę, aby przedstawiła swoją historię w amerykańskiej telewizji, zapewniając, że to może być pomocne w sprawie gwiazdy.
-> temat posprzątany 29 września 2010.
mav.
Rest in Peace Michael 1958 - 2009 [*]
"...W świecie pełnym rozpaczy, nadal musimy mieć odwagę, by marzyć..."
"...W świecie pełnym rozpaczy, nadal musimy mieć odwagę, by marzyć..."