Wasze zdjęcia
Jesteście bliźniakami? bo wyglądacie podobnie:)Dangerous pisze:http://img243.imageshack.us/img243/3334 ... 021bu6.jpg
Ja i moja siostra.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Acha. Ja na moje oko nie jestem podobny do mego rodzeństwa,może to przez różnice wiekową 12 i 13 lat do przodu i do tyłu.Albo to może zauważają tylko osoby trzecie.Dangerous pisze:Nie. Jestem starszy o 3 lata.
Co do fotek to coś z pracy:

Ja do Paula:
Wiesz jesteś już stary,weź no tam szczotkę i pozamiataj a nie szwędaj mi się tu bo przeszkadzasz.
A tak na serio uwielbiam tego gościa,tylko mnie denerwuje tym że on uwielbia gadać jak lakieruje i mnie to rozprasza :D

ehh lakiery A/C i dach z azbestu nie zbyt dobre dla zdrowia,cóż przyzwyczajenie poruszać się bez maski:)

No i oczywiście coś pod Michaelowego:)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
- BlackDimension
BlackDimension fajne fotki 

Ostatnio zmieniony ndz, 16 sie 2009, 19:29 przez Kasiaaa, łącznie zmieniany 1 raz.
We can fly, you know. We just don’t know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground.
Michael Jackson.

Michael Jackson.

- BlackDimension
- BlackDimension
hehe kiedyś trzeba:) ja mieszkam blisko do morza tyle że pierwszy raz jak tu jestem byłem tam:)BlackDimension pisze:widzę,że i Ty się wybrałeś nad morze
Widzę Ty też miałaś podobną pogodę na Bałtykiem :P
Fajne zdjęcia najlepsze ta w błocie:D
- BlackDimension
Maro pisze:Widzę Ty też miałaś podobną pogodę na Bałtykiem :P
ta... nad Bałtykiem byłam w sumie 3 dni...2 dni bylo brzydko... padało.. a jak nie padało to było pochmurno i zimno a woda w morzu lodowata :P
za to w dzien odjazdu bylo pieknie i ciepło... a byłam tak krótko,bo zaraz po pobycie tam pojechałam na 10 dni w Bieszczady

no zabawa w błocie była świetna :D z chęcią bym to powtórzyła <lol>Maro pisze:Fajne zdjęcia najlepsze ta w błocie:D

Ja nie komentuje zdjęć ze względu na wrodzona nieśmiałość plus nutkę lenistwa ale musze przyznać że fotka numer sześć odzwierciedla spryt i zreczność fotografa. Widać ze traktor uciekal przed obiektywem;-)
Pisalam w innym temacie o przedostatnich zdjeciach jak wiesz maro:P
ale te tez niczego sobie:)
Black, cos mi sie pomylilo i myslalam że Ty w gdyni na 2 tygodnie a nie na 2 dni. A zdjęcie numer pięc podoba mi się aż tak, ze oficjalnie i zachłannie nadaje mu nazwę: 'Wariacje na temat ogródka skalnego moich marzeń:]
Pisalam w innym temacie o przedostatnich zdjeciach jak wiesz maro:P
ale te tez niczego sobie:)
Black, cos mi sie pomylilo i myslalam że Ty w gdyni na 2 tygodnie a nie na 2 dni. A zdjęcie numer pięc podoba mi się aż tak, ze oficjalnie i zachłannie nadaje mu nazwę: 'Wariacje na temat ogródka skalnego moich marzeń:]
A ja go właśnie nie chciałem mieć na zdjęciu,ale ciekawa rzecz był odpływ i to dość duży i oni zakładali siatki gdzieś z 50 metrów jak nie dalej od że tak można powiedzieć oryginalnej linii brzegowej ,wysokie gdzieś na 3.5 lub 4 metry:)Smooth_b pisze:Widać ze traktor uciekal przed obiektywem;-)
dziękuje :) na naszej-klasie mam zdjęcia ze mną z dziś,pomyślałem aby tu nie umieszczać swoich dziś aby nie było że tylko ja wklejam:) a narobiliśmy ze znajomymi prawie 300 fotek:)Smooth_b pisze:Pisalam w innym temacie o przedostatnich zdjeciach jak wiesz maro:P
Basiu czekamy na Twoje:P
- BlackDimension