Odchodzą Znane Osobistości [*]

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
malakonserwa

Post autor: malakonserwa »

Teraz (od dwudziestu minut) na TVP Kulturze puszczają koncert Esbjorn Svensson Trio.
Gorąco polecam - coś niesamowitego!
Obrazek
Awatar użytkownika
Karottka

Post autor: Karottka »

Choć nie znam go, to jednak... [*]
Karolina, nie poddawaj się. Jeśli bardzo chcesz spróbować zanurkować pod lodem, możesz to zrobić. Wystarczy silna wola ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
gryff

Post autor: gryff »

[*]Szacunek[*]
Obrazek
Awatar użytkownika
Karolina

Post autor: Karolina »

Karottka pisze:Choć nie znam go, to jednak... [*]
Karolina, nie poddawaj się. Jeśli bardzo chcesz spróbować zanurkować pod lodem, możesz to zrobić. Wystarczy silna wola ;)
No, chyba raczej nie. Jakbym nurkowała tylko z tą silną wolą, to bym już się nie wynurzyła. Przede wszystkim umiejętności się tam liczą. Nurkowanie pod lodem to już wyższa szkoła jazdy.
Kiedyś to zrobię, owszem. 20 grudnia 2012.

Koniec ot.
Awatar użytkownika
Maro

Bob Jones nie żyje.

Post autor: Maro »

Obrazek

ANOTHER MOTOWN LEGEND HAS PASSED: Publicist-author Bob Jones reportedly dies of heart attack.

*On the heels of the death Tuesday of famed producer Norman Whitfield, another Motown legend has passed. EUR has just learned that Bob Jones, who - for years - ran the label's PR department, died Saturday of a heart attack.

As of this posting, official details are not available. However, EUR was told by a source that Jones died in his garage after coming back from riding his bike

After his long stint at Motown, in 1987 Jones left the lable to work with Michael Jackson at MJJ Productions. In 2004, the association went sour and he was terminated, according to Wikipedia.

In 2005, Jones, along with writer Stacy Brown published a very unflattering book about Jackson called "The Man Behind the Mask." It was promoted as a true insider's account because Jones had spent a total of 34 years with the superstar.

http://www.eurweb.com/story/eur47216.cfm
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Marzena07

Post autor: Marzena07 »

To smutne... Szkoda,że w ostatnich latach po procesie powstał między Michaelem a nim ogromny konflikt związany z zarządzaniem finansami Michaela ,a Jones potem opublikował tę książkę... :smutek: Kto czytał?
Awatar użytkownika
Alex_29

Gitarzysta David Williams Nie Żyje!

Post autor: Alex_29 »

Na dniach przed naszą potencjalną radością z powodu dostania upragnionych biletów na nową trasę MJ - nadeszły smutne wieści.....

David Williams zmarł w piątek w Hampton(USA) w wieku 58l :smutek:

Dla mniej zorientowanych był wieloletnim gitarzystą MJ studyjnym jak i na koncertach począwszy od ery THRILLER
Williams grał również dla wielu innych znamienitych artystów tj.: Madonna,Prince, Phil Collins, Chaka Khan, Lionel Richie, Van Halen

Jak dla mnie był nieodłączną częścią tras koncertowych MJa!

Obrazek
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Qrcze....
Jego partie bass'owe z "Wanna Be Startin' Something" były nie zapomniane....
Przystojny, uśmiechnięty i utalentowany- duża strata.... [*]
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
michael4ever

Post autor: michael4ever »

żałoba... :beksa: i to jeszcze tak młodo kurcze a wiadomo może z jakich przyczyn?
Obrazek
walcie się hipokryci!
Awatar użytkownika
Karottka

Post autor: Karottka »

Oja... Niedość, że nie jadę na koncert MJa, to jeszcze gitarzysta, który tak niesamowicie dodawał partie bassowe - jak zauważyła koleżanka M.Dż.* - nie żyje! Ja zaraz... :beksa: :beksa: :beksa:
Szkoda, że odszedł... :(
Obrazek
Michalina

Post autor: Michalina »

Tak szkoda,ale ktoś musi umrzeć żeby ktoś mógł przyjść na świat...Może ludzie którzy przyjdą będza tez gitarzystami i moze takimi ja świętaj pamięci David Williams
Mandey

Post autor: Mandey »

Zmarł Maurice Jarre ojciec Jeana-Michela.
Genialny kompozytor muzyki filmowej m.in do filmu Ghost z Patrickiem Swayze i Demi Moore.

http://www.tvn24.pl/24467,1593224,0,1,m ... omosc.html
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

Zmarł Maurice Jarre ojciec Jeana-Michela.
Genialny kompozytor muzyki filmowej m.in do filmu Ghost z Patrickiem Swayze i Demi Moore.

http://www.tvn24.pl/24467,1593224,0,1,m ... omosc.html

pamiętam ten film.
szkoda faceta.
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

Zmarł aktor, który przez 30 lat użyczał głosu postaci Myszki Miki.

Wayne Allwine zmarł w wieku 62 wskutek komplikacji związanych z chorobą cukrzycową.

Do ostatnich chwil aktorowi towarzyszyła jego żona Russi Taylor – znana jako głos Myszki Minnie.

Allwine zaczął pracować dla wytwórni Disney w 1966 roku, początkowo jako pracownik działu korespondencji, ale z czasem przeszedł do działu efektów dźwiękowych, gdzie w 1977 roku objął po Walcie Disneyu I Jimmym MacDonaldzie zaszczytną funkcję głosu Myszki Miki.
Obrazek
Mandey

Post autor: Mandey »

Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
ODPOWIEDZ