Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).
Mi tam się podobają... To jak? Będzie dział z ankietą/ami? :D
I przydałyby się odpowiedzi ,,Inne", czyli użytkownik pisze odpowiedź, której nie ma w opcjach ;D
alternatywa dla pytania 27: "Gdyby nakręcono o mnie film, to tytuł by brzmiał..."
alternatywa dla pytań 29 i 30: brak alternatywy... w ogóle nie powinno być tych pytań jak dla mnie, bo co tam można wpisać?
Wpiszesz co chcesz. Takie też widziałem odpowiedzi na podobne pytania. Ja się właśnie spodziewam bardzo dziwnych odpowiedzi. Czasam szczerych, czasami głupich. Poza tym nigdy nie ma tak, że wszystkim się dogodzi.
A mnie się nawet podoba pomysl z 'parę słów na koniec'. Tylko że znając życie to pytanie będzie omijane, a szkoda bo to co na końcu się mówi jest intrygujące. To tak jakby zapytac; czy jest cos o co nie zapytałam, a co chcesz mi powiedziec.'
No ale skoro każdy mówi co mu nie pasuje to ja też chcę :P
Moim zdaniem pomysł ze zdjęciami jest sredni, z pozdrowieniami dla fanów zły, ale z nazwiskami jest gorszy, więc reasumując ten ze zdjeciami można powiedziec jest dobry heh.
Ominęłabym miejsce zamieszkania i wszystkie pytania typu "ulubione", które właściwie niewiele mówią, a także pyatania 'to czy to'. Był taki temat, tzn jest, gdzie są pytania 'jabłko czy gruszka', tylko że umarł bo ja zadałam swoje i zabiłam zabawe. Takie pytania są zwyczajnie nudne i sie je omija.
Buszmen, ale fajnie że będą otwarte. Może ja podam kilka moich pytań tak dla przykładu:
Dzis robię...... a jutro....
Najśmieszniejsze we mnie jest...
Potykam się czasem, ale za to...
można też coś poważniej np
Sprawiedliwość to...
Niesprawiedliwosć to...
Taa, ale jak zgłaszam że mi się coś nie podoba, to Ty podajesz argumenty, że to i tak jest fajne, i zostaje, to w sumie takie debatowanie czy może być, czy nie, nie ma sensu ;)
No dobrze, podałaś alternatywę dla 27 - wychodzi na to samo, ale ok. 29 faktycznie lepiej niech odpadnie, ale to co mam wstawić? A 30 widzę, że nie zrozumieliście, to powiedziałem, że to takie wolne pole do wpisywanie co się chce. Nie widzę w tym nic złego.