Nowy dział na stronie: FANI

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Co o tym myślisz?

Super sprawa
39
67%
Mnie to rybka
13
22%
A fe :(
6
10%

Liczba głosów: 58

Awatar użytkownika
malakonserwa

Post autor: malakonserwa »

29. i 30. są zupełnie bezsensowne :P.
Zwłaszcza 30. ... ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Karottka

Post autor: Karottka »

Mi tam się podobają... To jak? Będzie dział z ankietą/ami? :D
I przydałyby się odpowiedzi ,,Inne", czyli użytkownik pisze odpowiedź, której nie ma w opcjach ;D
Obrazek
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Po 1. to każde pytanie jest otwarte (oprócz płci), więc można de facto będzie zostawić puste pole.

Po 2., jak już wam się któreś pytanie nie podoba to oprócz krytyki podajcie jakąś lepszą alternatywę.

Po 3. nie wiem co wy złego widzicie w 30. pytaniu, które jest właśnie wolnym polem do wpisywania pozdrowień czy cokolwiek.
Awatar użytkownika
Kingoosia

Post autor: Kingoosia »

Buszmen pisze:podajcie jakąś lepszą alternatywę.
alternatywa dla pytania 27: "Gdyby nakręcono o mnie film, to tytuł by brzmiał..."
alternatywa dla pytań 29 i 30: brak alternatywy... w ogóle nie powinno być tych pytań jak dla mnie, bo co tam można wpisać?

29: "Pozdrawiam fanów!"
30: ":P"
To, co jest w nas, będzie i wokół nas.
: )
Buszmen

Wpiszesz co chcesz. Takie też widziałem odpowiedzi na podobne pytania. Ja się właśnie spodziewam bardzo dziwnych odpowiedzi. Czasam szczerych, czasami głupich. Poza tym nigdy nie ma tak, że wszystkim się dogodzi.
Awatar użytkownika
Smooth_b

Post autor: Smooth_b »

A mnie się nawet podoba pomysl z 'parę słów na koniec'. Tylko że znając życie to pytanie będzie omijane, a szkoda bo to co na końcu się mówi jest intrygujące. To tak jakby zapytac; czy jest cos o co nie zapytałam, a co chcesz mi powiedziec.'

No ale skoro każdy mówi co mu nie pasuje to ja też chcę :P
Moim zdaniem pomysł ze zdjęciami jest sredni, z pozdrowieniami dla fanów zły, ale z nazwiskami jest gorszy, więc reasumując ten ze zdjeciami można powiedziec jest dobry heh.
Ominęłabym miejsce zamieszkania i wszystkie pytania typu "ulubione", które właściwie niewiele mówią, a także pyatania 'to czy to'. Był taki temat, tzn jest, gdzie są pytania 'jabłko czy gruszka', tylko że umarł bo ja zadałam swoje i zabiłam zabawe. Takie pytania są zwyczajnie nudne i sie je omija.

Buszmen, ale fajnie że będą otwarte. Może ja podam kilka moich pytań tak dla przykładu:
Dzis robię...... a jutro....
Najśmieszniejsze we mnie jest...
Potykam się czasem, ale za to...

można też coś poważniej np
Sprawiedliwość to...
Niesprawiedliwosć to...
Awatar użytkownika
Archi

Post autor: Archi »

Dyskusja idzie nie w tak jak powinna.

Największym problemem jest chyba sprawa techniczna, nie zaś jakie pytania będą tam zawarte?
Obrazek
Buszmen

Archi pisze:Dyskusja idzie nie w tak jak powinna.

Największym problemem jest chyba sprawa techniczna, nie zaś jakie pytania będą tam zawarte?
Nie widzę żadnych przeszkód od stron techniczej....a ty? ;-)
Awatar użytkownika
Kingoosia

Buszmen pisze:Nie widzę żadnych przeszkód od stron techniczej
To do dzieła! :P
Buszmen

No najpierw muszę ustalić pytania, bo jak ustalę sam, to nie dość, że nie wszystkim nie dogodzę, to jeszcze NIKOMU się nie spodobają ;-)
Awatar użytkownika
Kingoosia

Taa, ale jak zgłaszam że mi się coś nie podoba, to Ty podajesz argumenty, że to i tak jest fajne, i zostaje, to w sumie takie debatowanie czy może być, czy nie, nie ma sensu ;)
Buszmen

No dobrze, podałaś alternatywę dla 27 - wychodzi na to samo, ale ok. 29 faktycznie lepiej niech odpadnie, ale to co mam wstawić? A 30 widzę, że nie zrozumieliście, to powiedziałem, że to takie wolne pole do wpisywanie co się chce. Nie widzę w tym nic złego.
Awatar użytkownika
Kasiaaa

Post autor: Kasiaaa »

Buszmen pisze:bo jak ustalę sam, to nie dość, że nie wszystkim nie dogodzę, to jeszcze NIKOMU się nie spodobają
Komuś na pewno by sie spodobały ;-) nenene
We can fly, you know. We just don’t know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground.
Michael Jackson.

loveMJPT
Awatar użytkownika
Kingoosia

A musi być koniecznie 30 pytań? Wywal pozdrowienia, zostaw "na koniec" i jest ok ;)
Buszmen

Kingoosia pisze:A musi być koniecznie 30 pytań? Wywal pozdrowienia, zostaw "na koniec" i jest ok ;)
Powiedzmy, że lubię okrągle liczby ;-) No ale, jakie być zadała TY pytanie każdemu fanowi....fanu... :wariat: ....wielbicielowi MJa?
ODPOWIEDZ