Nowy dział na stronie: FANI

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Co o tym myślisz?

Super sprawa
39
67%
Mnie to rybka
13
22%
A fe :(
6
10%

Liczba głosów: 58

Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Pytanie Kingoosi i Mandey'a są najlepsze.No i obstawiałabym ostatnie pytanie jako pytanie otwarte,czyli że na koniec można powiedzieć coś samemu od siebie.Warto zastanowić się nad formą pytań żeby to miało jakis poziom dziennikarski glupija .Ankieta ma przecież służyc na dłuzszy czas co nie???NO to tyle.
Obrazek

Post autor: Buszmen »

Jeanny100 pisze:Warto zastanowić się nad formą pytań żeby to miało jakis poziom dziennikarski glupija .
Nie rozumiem glupija
Awatar użytkownika
Kingoosia

Post autor: Kingoosia »

No Buszmen, masz już te 30 okrągłych pytań, więc kiedy zobaczymy nowy dział? nenene Jak się tak zadeklarowałeś, to do dzieła :D
To, co jest w nas, będzie i wokół nas.
: )
Buszmen

Jak Rafał zdecyduje jak duże zdjęcie można będzie dodać.
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Wszystko fajnie... dział fani to jest niezły pomysl, chociaz ja wolałabym, zeby zamiast dodawania kolejnych dzialów te, które juz sa byly aktualizowane. Najświeższy news jest ze stycznia, a mamy - daj Vladzie zdrowie - koniec lipca.
Moznaby nawet co jakis czas po prostu wklejac najnowszy news z FAKTÓW, zeby cos sie dzialo, bo tak to ruch, jak na Powązkach nocą ;-)

..ale ankiete wypełnie kiedystam... RZeby nie było ;-)

...pzdr
siadeh_zrzęda_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Buszmen

Dział FANI oficjalnie właśnie ruszuł!!

http://mjpolishteam.pl/fani.php

Co do innych działów, to ja nawet chciałem wkleić właśnie jakiś news, np. o tych składankach na urodziny Michaela, ale nie mogłem się połapać co jest co na forum, nie udało mi się skleić 1 wiadomości z tego całego wątku.

Nie wiem też, czy NewsTeam wciąż działa, ale jeżeli tak, to macie dostęp do panelu administracyjnego i można wpisać newsa na stronie równie łatwo jak na forum.
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Buszmen pisze:Co do innych działów, to ja nawet chciałem wkleić właśnie jakiś news, np. o tych składankach na urodziny Michaela, ale nie mogłem się połapać co jest co na forum, nie udało mi się skleić 1 wiadomości z tego całego wątku.
Ja to zrobię:) no przydało by się aktualizować na bieżąco newsy....
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Maverick

Post autor: Maverick »

"zobacz fanów"

:smiech:
Awatar użytkownika
Kasiaaa

Post autor: Kasiaaa »

Czy to ja jestem psuja (zapewne tak) czy coś jest nie tak?

Przy wysłaniu wyskakuje u góry takie coś:

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'll find that life is still worthwile"', 'Ali Smith - "Hotel Świat&quo' at line 1
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/webmaster.rynraf/html/_mjpt/fani.php:200) in /home/webmaster.rynraf/html/_mjpt/fani.php on line 207
We can fly, you know. We just don’t know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground.
Michael Jackson.

loveMJPT
Awatar użytkownika
Smooth_b

Post autor: Smooth_b »

A ja mam pytanie; czy na wszystkie pytania tzreba odpowiadac?
Buszmen

Smooth_b pisze:A ja mam pytanie; czy na wszystkie pytania tzreba odpowiadac?
Jedynymi obowiązkowymi polami są nick, zdjęcie i płeć (bo coś trzeba wybrać). Reszta może być pusta.
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Mnie też to wyskakuje:

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'a Jackson'a zrzeszonych na forach i po za nimi:)', CURRENT_TIMESTAMP)' at line 1
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/webmaster.rynraf/html/_mjpt/fani.php:200) in /home/webmaster.rynraf/html/_mjpt/fani.php on line 207
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Buszmen

Powinno już działać, sorry. Jeżeli jeszcze macie otwartą stronę, to wystarczy wysłać jeszcze raz. Sorrryyyy :nerwy:
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

Tacy chętni a nikogo tam nie ma...wiec będę pierwsza :D haha fajne to jest Busz Ty to masz pomysły :D
Edit: Maro mnie wyprzedził... :-/
Obrazek
Buszmen

Wieku nie podawaliście?? :nerwy:
ODPOWIEDZ