Niestety ta strona nie przyjmuje użytkowników mających więce

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Awatar użytkownika
Yoda

Niestety ta strona nie przyjmuje użytkowników mających więce

Post autor: Yoda »

Niestety ta strona nie przyjmuje użytkowników mających więcej niż 0 lat
Taki tekst mi wyskakuje gdy chcę zmienić swoje zdjątko w profilu przy niku, o co chodzi? Pomocy!
Awatar użytkownika
kate

Post autor: kate »

musisz wykasować datę urodzenia i wszystko będzie w porządku.
Awatar użytkownika
Schmittko

Post autor: Schmittko »

już o tym mówiliśmy parę razy - coś się spieprzyło i jak na razie jedynym wyjściem jest zrezygnowanie z daty urodzin. Mam nadzieję, że prędzej czy później uda się to naprawić i sobie wszyscy przywrócimy te daty...
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

Schmittko pisze:już o tym mówiliśmy parę razy - coś się spieprzyło i jak na razie jedynym wyjściem jest zrezygnowanie z daty urodzin. Mam nadzieję, że prędzej czy później uda się to naprawić i sobie wszyscy przywrócimy te daty...
uda się, ale kończę sesję i w ten weekend mam jeszcze 4 egzaminy... a później będzie tyle zaleglych spraw, że sam nie będę wiedzial w co wlożyć ręcę, ale pamiętam i zrobię, nie jest to tak ważne, ani tak pilne.
...
Awatar użytkownika
Schmittko

Post autor: Schmittko »

Majkel pisze:uda się, ale kończę sesję i w ten weekend mam jeszcze 4 egzaminy... a później będzie tyle zaleglych spraw, że sam nie będę wiedzial w co wlożyć ręcę, ale pamiętam i zrobię, nie jest to tak ważne, ani tak pilne.
luz blues :) wiem po sobie, jak długo nieraz sesja zabiera webmasteringowi priorytet :]
Awatar użytkownika
Yoda

Pięknie dziękuję!

Post autor: Yoda »

Pięknie wam dziękuję.Pozdrawiam. japrosic
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Problem z urodzinami został nie tylko rozwiązany, ale wreszcie też pokazuje się info o najbliższych urodzinach za x* dni!
Zatem kto sobie życzy proszę śmiało podawać datę urodzin!

* - ile dni do przodu informowanie o urodzinach proponujecie?

Nadrabiam zaległe sprawy...
jak widać ze skutkiem i ciągle coś do przodu, a dziś dopiero skończyłem sesję (mam nadzieję! :nerwy: ) hehe :party:

p.s. Yoda, gdzie Cię wcięło?
...
Buszmen

Post autor: Buszmen »

To ja jeszczę proszę o pokazanie urodzin w pozostałych skórach ;-)
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

..::BuSzMeN::.. pisze:To ja jeszczę proszę o pokazanie urodzin w pozostałych skórach ;-)
edit: w pozostałych też wszystko działa stylach, jedynie na głównej stronie brak info o nadchodzących urodzinach. W pełni działa w stylu domyślnym, czyli SubSilver.

Dzięki Busz za przypomnienie, może jeszcze dzis (niedziela), a jak nie to w poniedziałek - chyba nie będzie z tym zbyt wiele zachodu... mam nadzieję, bo styli jest dobrych kilka... :\ oj, czuję, że będzie zabawa :|
...
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

..::BuSzMeN::.. pisze:To ja jeszczę proszę o pokazanie urodzin w pozostałych skórach ;-)
już we wszystkich stylach jest na dole pod listą aktualnie obecnych na forum pokazane info o urodzinach forumowiczów
...
ODPOWIEDZ