Michael Jackson - HIStory on film DVD (1995, 1997)
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Smooth nie gorączkuj się za rok czeka nas:
30th anniversary of Off the Wall,z nowymi remixami z gwiazdami współczesnej muzyki.
10th anniversary of Blood On The Dance Floor z nową okładką i remixami remixów:)
30th anniversary of Off the Wall,z nowymi remixami z gwiazdami współczesnej muzyki.
10th anniversary of Blood On The Dance Floor z nową okładką i remixami remixów:)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
To wydanie ma ładniejsze wcięcie w tekturce i dwa ekskluzywne białe paski na pudełku- jeden u góry, drugi na dole. I jest k#@$a matowy.
Obowiązkowy zakup dla każdego fana króla popu (Mav niedotłumaczyła, czemu?)!
Obowiązkowy zakup dla każdego fana króla popu (Mav niedotłumaczyła, czemu?)!
Last edited by kaem on Tue, 29 Jul 2008, 12:37, edited 1 time in total.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Zachęcam do dzielenia się wrażeniami po tej jakże radosnej wiadomości, na którą serce każdego fana drży z radości, a ręce już pragną dotknąć tak wspaniałego daru od naszego ukochanego wydawcy miłościwie nam panującego króla popu. Już nie mogę się doczekać, by wydać kolejne 120zł, żeby uzupełnić swoją kolekcję pudełek. Och, jak dobrze, że mamy Maro w Anglii, to nam pomoże w zakupie. Pomóżmy wszyscy Michaelowi pobić kolejny rekord- najlepiej sprzedające się matowe pudełko w historii! Jak ja się cieszę!!!!!

I nie róbcie sobie jaj, bo wiadomo, że każdy to chce mieć.
Oj, tak się cieszę normalnie, że aż chyba wypełnię ankietę.

I nie róbcie sobie jaj, bo wiadomo, że każdy to chce mieć.

Oj, tak się cieszę normalnie, że aż chyba wypełnię ankietę.

Bitter you'll be if you don't change your ways
Ja poproszę różowy, z futerkiem i złotą kokardką!Maverick wrote:Może za rok wydadzą taki zamszowy, z włoskami?
Chyba wypowiedziałem w złą godzinę. Teraz nowe wydanie cieszy się taką popularnością, że za moment cała forumowa brać zleci się tu aby celebrować ten wielki dzień.MJwodzuMJ wrote:PS. Może by tak połączyć ten temat z tematem o Vol. I - i tak żaden nie cieszy się szczególnym wzięciem a tak przynajmniej łatwiej będzie cokolwiek znaleźć - ale to tylko taka moja propozycja, nie bijcie od razu xD
Przelew już naszykowany Maro. Poproszę trzy egzemplarze (rozdam rodzinie - zawsze miałem gestkaem wrote:Och, jak dobrze, że mamy Maro w Anglii, to nam pomoże w zakupie.