Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Uwaga nadchodzi mój głos
Głosuje wedlug wlasnego sumienai ktore jest jak do tej pory czyste jak łza bo nieuzywane.
Wahalam sie miedzy Indianą a Bridge. Indiana ma denerwująco szybki charakter a Bridge ma denerwująco wolny. Indiana jest czwartym utworem od dołu a Bridge czwartym od góry. Za dużo tych rozbieżnościowych zbieżności i dlatego trudno mi sie zdecydować. Jednak niech będzie Bridge Over Troubled Water
Głosuje wedlug wlasnego sumienai ktore jest jak do tej pory czyste jak łza bo nieuzywane.
Wahalam sie miedzy Indianą a Bridge. Indiana ma denerwująco szybki charakter a Bridge ma denerwująco wolny. Indiana jest czwartym utworem od dołu a Bridge czwartym od góry. Za dużo tych rozbieżnościowych zbieżności i dlatego trudno mi sie zdecydować. Jednak niech będzie Bridge Over Troubled Water
To głosowanie, dość nudne, a zbliża. Właśnie ekipa głosująca wykonywała wczoraj w nocy niezłe harce na forum.
Oddane głosy:
Goin' Back To Indiana- 3
Bridge Over Troubled Water- 3
How Funky Is Your Chicken- 1
Mama's Pearl- 1
Runda 3- dogrywka
Kandydaci do eliminacji:
Bridge Over Troubled Water
Goin' Back To Indiana
Niech będzie Goin' Back To Indiana. Trochę zbyt naiwne nawet jak na J5, którzy jako zespół szli w ballady w tym czasie. A Bridge... jest ładny.
I nie jestem żadnym eklerkiem. Jestem szwajcarską czekoladą. Gorzką!
Oddane głosy:
Goin' Back To Indiana- 3
Bridge Over Troubled Water- 3
How Funky Is Your Chicken- 1
Mama's Pearl- 1
Runda 3- dogrywka
Kandydaci do eliminacji:
Bridge Over Troubled Water
Goin' Back To Indiana
Niech będzie Goin' Back To Indiana. Trochę zbyt naiwne nawet jak na J5, którzy jako zespół szli w ballady w tym czasie. A Bridge... jest ładny.
I nie jestem żadnym eklerkiem. Jestem szwajcarską czekoladą. Gorzką!
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
kaem pisze: Runda 3- dogrywka
Ciekawe kiedy skończymy z tym albumem...
Zapomniałeś o chilli ;P i wiesz co kaem... nie ściemniaj z tą czekoladą! Białych gorzkich nawet w Szwajcarii nie uświadczysz nie dam się więcej wkręcićkaem pisze: Jestem szwajcarską czekoladą. Gorzką!
Maverick chciałabym wiedzieć jaka jest Twoja logikaMaverick pisze: Oczywiście lepszy pod każdym względem od Indiany :]
Goin' Back To Indiana
Wykończcie to proooszę... marzę, żeby zmienić kurs i przyłożyć Liderowi kurczakiem!
Nie :PMaro pisze: a nie lepiej by było jak by te dwa odpadły...
P.S. Zajrzałam na chata, ale pusto. Może to i dobrze, bo znów psu bym doniczkę podstawiała. Albo wannę opcjonalnie ;)
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Jestem opalony.Lika pisze:Białych gorzkich nawet w Szwajcarii nie uświadczysz
Ja też jej teraz nie pojmuję. Już bardziej zrozumiała była dla mnie logika obywatela Dlaczego_Nie_Whitney.Maverick chciałabym wiedzieć jaka jest Twoja logika
The Demon is thirsty.homesick pisze:bo ci wyrecytuje Morphine od tylu
Uwaga, moja taktyka, proszę się skupić, bo jest porażająco skomplikowana.
Głosuję sobie kluczenem sympatii do piosenek, nie ich jakości. I nie zależy mi na wygranej żadnej z nich szczególnie.
Zatem świetny Bridge zbiera moje głosy bo gorzką czekoladę lubię sobie slubnąć tylko od czasu do czasu i nie tęsknię za nią szczególnie. A Indianę uwielbiam any time any place, mimo że twórcy ambicją nie błysnęli pisząc tę lekką, miłą i przyjemną kompozycję.
Tadam
Głosuję sobie kluczenem sympatii do piosenek, nie ich jakości. I nie zależy mi na wygranej żadnej z nich szczególnie.
Zatem świetny Bridge zbiera moje głosy bo gorzką czekoladę lubię sobie slubnąć tylko od czasu do czasu i nie tęsknię za nią szczególnie. A Indianę uwielbiam any time any place, mimo że twórcy ambicją nie błysnęli pisząc tę lekką, miłą i przyjemną kompozycję.
Tadam
Pfff... Nie jadłaś gorzkiej gruszkowej z płatkami migdałów od Lindta.Maverick pisze:bo gorzką czekoladę lubię sobie slubnąć tylko od czasu do czasu i nie tęsknię za nią szczególnie.
Miękkie i delikatne kawałki gruszki oraz kruche lukrowane migdały zatopione w intensywnie ciemnej czekoladzie - to połączenie tworzy niezapomniane doznania smakowe. Owocowy aromat na przemian z łagodnym i gorzkim smakiem czekolady.
O moj boże..kaem pisze:Pfff... Nie jadłaś gorzkiej gruszkowej z płatkami migdałów od Lindta.Maverick pisze:bo gorzką czekoladę lubię sobie slubnąć tylko od czasu do czasu i nie tęsknię za nią szczególnie.
Miękkie i delikatne kawałki gruszki oraz kruche lukrowane migdały zatopione w intensywnie ciemnej czekoladzie - to połączenie tworzy niezapomniane doznania smakowe. Owocowy aromat na przemian z łagodnym i gorzkim smakiem czekolady.
Mav i kaem proszę państwa uprawiaja coś na naszych oczach i myślą że jak okryja się sreberkiem od czekolady to nie widać
Bridge;]
Tia. To juz wiemy co kaem je aby osiągnąć prawdziwe, cudowne wypróżnienie.kaem pisze:Miękkie i delikatne kawałki gruszki oraz kruche lukrowane migdały zatopione w intensywnie ciemnej czekoladzie - to połączenie tworzy niezapomniane doznania smakowe. Owocowy aromat na przemian z łagodnym i gorzkim smakiem czekolady.
No coż, każdy ma jakiś fetysz...
A gruszkowa dobra, kaem mi ją poczta wyslał na urodziny.
Dyskretnie.
A teraz co? Na oczach całego forum.
Jest w tym zreszta pewna przewrotność...słodzić kobiecie gorzką czekoladą...
Niby że rozmowa o moście...Ehe-e.
A więc w szale dzikiej zazdrości o:
a) Mav
b) kaema
c) czekoladę
pragnę unicestwić most.
- malakonserwa
Głos na Goin' Back to Indiana. Naiwne to, dziecinne to, nawet jak na twórczość Jackson 5. I w ogóle, rozumiem że jak śpiewa Jermaine, to utwór szans w jakichkolwiek rankingach nie ma. :>
Miejmy nadzieję, że nikt na forum nie katuje się właśnie odchudzającą dietą.kaem pisze:Miękkie i delikatne kawałki gruszki oraz kruche lukrowane migdały zatopione w intensywnie ciemnej czekoladzie - to połączenie tworzy niezapomniane doznania smakowe. Owocowy aromat na przemian z łagodnym i gorzkim smakiem czekolady.
kuszace, rzeczywiscie...kuszace ;)kaem pisze:Miękkie i delikatne kawałki gruszki oraz kruche lukrowane migdały zatopione w intensywnie ciemnej czekoladzie - to połączenie tworzy niezapomniane doznania smakowe. Owocowy aromat na przemian z łagodnym i gorzkim smakiem czekolady.
to kto rozpakuje ;p
Mav chcesz pierwsza...ustapie ;)
'the road's gonna end on me.'