Spotkanie fanow w Kielcach 29/30.08

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Mj F-Anka

Spotkanie fanow w Kielcach 29/30.08

Post autor: Mj F-Anka »

Hej. Mam propozycje dla fanow z Kielc i okolic, ktorzy nie wybieraja sie na zlot w Lodzi. Co byscie powiedzieli na spotkanie w Kielcach? Poszlibysmy gdzies do knajpki lub pod parasolki, pod koniec sierpnia pewnie bedzie cieplo. Moze byc nawet kilka osob, w koncu to 50 urodziny Michaela! Nie chce kolejny rok siedziec sama w domu w ten najwspanialszy dzien w roku. Fajnie byloby cos zorganizowac, skromnie ale licza sie intencje. Moze ma ktos znajomego DJa i puscili by nam kawalki MJ? Piszcie co o tym myslicie i czy w ogole znajda sie jacys chetni. W kazdym razie nadzieje mam i czekam na odpowiedzi.
Awatar użytkownika
Mistiness

Post autor: Mistiness »

Pisałabym się, acz MJowisko jest dla mnie bardziej obiecującą perspektywą ; )

.
Awatar użytkownika
Mj F-Anka

Kochani, mam juz kilka chetnych osob, bardzo prawdopodobne ze uda nam sie zrobic impreze w Mundo Cafe, staramy sie aby ta uroczystosc byla oficjalna i dostepna dla kazdego, a co za tym idzie beda plakaty na miescie:) Planujemy tez wynajac sale w kinie Moskwa i obejrzec jakis koncert lub film z MJ. Jeszcze nic nie jest pewne na 100%, ale bede pisac co sie dzieje na biezaco. Zrobie wszystko aby sie udalo, do uslyszenia.
Awatar użytkownika
LoveMichaelJackson

Post autor: LoveMichaelJackson »

Kurcze.. ja bym z checia przyjechala bo mieszkam w Starachowicach tylko ja nie znam Kielc ;/
GIVE IN TO ME :*
Obrazek
Awatar użytkownika
Mj F-Anka

Niestety lipa, za malo chetnych osob.
ODPOWIEDZ