Kilka miłych fotek MJa dla rozluźnienia (2008)
- BlackDimension
Widze, ze tesknota za MJ'em daje sie porzadnie we znaki nie tylko mnie :(

Ostatnio zmieniony czw, 07 sie 2008, 23:18 przez cicha, łącznie zmieniany 1 raz.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
Ja tylko chciałam przypomnieć o takim drobiażdżku, że na wszystkich stronach z galeriami typu MJJ pictures proszą o nie dawanie bezpośrednich linków do zdjęć, bo to marnuje ich transfer, a skoro wykonują dla nas nieocenioną pracę zbierając te zdjęcia, więc uszanujmy to i przed podaniem linka załadujmy zdjęcie na jakiegoś photobucketa, imageshacka czy inny wynalazek techniki ;)
Koniec oftopa

Koniec oftopa

BlackDimension pisze:On jest Basiu :) On zawsze jest z nami... ale fakt... ja też już bardzo tęsknię..
Maverick pisze:Ekhm... :(
cicha pisze:Widze, ze tesknota za MJ'em daje sie porzadnie we znaki nie tylko mnie :(
Maro pisze:Nie tylko tobie,też sobię przeglądam często jego nowsze fotki ...
Martka pisze:Nie tylko Wy tęsknicie...
kiedy dodatkowo przeglądam te zdjęcia przy utworze który na jednym ze swoich koncertów Mariah Carey zadedykowala MJowi w czasie toczącego się procesu, to mi się ten stan pogłębia.Maverick pisze:No pięnie smut, pięknie. Jeśli miałas ochotę na zbiorowy szloch to Ci się udało...........
mav dzieki szczególne za fotkę pt "ORAZ" .........