Nowy dział na stronie: FANI

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Co o tym myślisz?

Super sprawa
39
67%
Mnie to rybka
13
22%
A fe :(
6
10%

Liczba głosów: 58

Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Można by tak było zapostować i przykleić w dziale spotkania fanów o tym,tam zapewne więcej ludzi zagląda niż tutaj:)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Maro pisze:Można by tak było zapostować i przykleić w dziale spotkania fanów o tym,tam zapewne więcej ludzi zagląda niż tutaj:)

Że co? Spotkajmy się w dziale Fani? :-)

Ja się boję moderatorów, ty to zrób glupija
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Buszmen pisze:Ja się boję moderatorów, ty to zrób Głupi głupi...
Oki ale wieczorem,przed chwilą dałem cynka na n-k w naszej klasie :)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Smooth_b

Post autor: Smooth_b »

Nie chcę wprowadzac zamieszania Buszmen ale chcę zapytać czy jest możliwośc np wprowadzenia czegoś takiego jak data wpisu?
Niektóre odpowiedzi mogą trochę namieszać a po spojrzeniu na datę łatwiej zweryfikować i pokojarzyć.
Przykladowo ja napisalam że czekam na nową płyte. A co jak jutro wyjdzie płyta??:P Powiedzą żem durna bo na dziewiatą czekam.
Buszmen

Smooth_b pisze:Nie chcę wprowadzac zamieszania Buszmen ale chcę zapytać czy jest możliwośc np wprowadzenia czegoś takiego jak data wpisu?
Niektóre odpowiedzi mogą trochę namieszać a po spojrzeniu na datę łatwiej zweryfikować i pokojarzyć.
Przykladowo ja napisalam że czekam na nową płyte. A co jak jutro wyjdzie płyta??:P Powiedzą żem durna bo na dziewiatą czekam.
Dużo to nie da. Datę wpisu przechowuję, ale nie publikuję. Należało zatem rozważnie pisać ;-) Ale niektórzy uparcie piszę, że są fanami np. od roku, więc za 2 lata też taki staż mieć będą :-P
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Mam pytanie. W jaki sposob wrzuca sie zdjecie?
Przymierzalam sie do tego dzialu, ale przy zdjeciu zaczynaja sie jakies problemy (i nie chodzi tu o gabaryty fotki).
Czy wklejenie zdjecia pod postacia linka, np z imageshacka, wystarczy? Chcialabym sie tylko upewnic, czy tak mozna.
Z gory dzieki za odp.
Buszmen pisze:Zdjęcie wrzuca się prosto z własnego komputera
Zatem jest to sprawka (mojej) przeglądarki, bo opcja PRZEGLĄDAJ jest nieaktywna. Nie wiem czy skusze sie na inny typ przegladarki, ale dzieki za nakierowanie. ;)
Ostatnio zmieniony wt, 02 wrz 2008, 9:35 przez cicha, łącznie zmieniany 2 razy.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Buszmen

cicha pisze:Mam pytanie. W jaki sposob wrzuca sie zdjecie?
Przymierzalam sie do tego dzialu, ale przy zdjeciu zaczynaja sie jakies problemy (i nie chodzi tu o gabaryty fotki).
Czy wklejenie zdjecia pod postacia linka, np z imageshacka, wystarczy? Chcialabym sie tylko upewnic, czy tak mozna.
Z gory dzieki za odp.
Zdjęcie wrzuca się prosto z własnego komputera i jakby nawet było większe niż wymagane, to stronka zmniejszy je do odpowiedniego rozmiaru.
ODPOWIEDZ