Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Oddane głosy:
How Funky Is Your Chicken- 5
Mama's Pearl- 4
Oh How Happy- 2
How Funky Is Your Chicken najsłabszym ogniwem w dogrywce.
Runda 5
I'll Be There
Ready Or Not Here I Come
Oh How Happy
Can I See You In The Morning
Mama's Pearl
Reach In
Mój głos- I'll Be There. Może to z przesytu, ale ballada nie wydaje się być szczególnej lotności. Może brakuje w niej maniery gospel, po którą dorosły Michael sięgał na koncertach. Kto wie, czy jakby nie została wydana na singlu, na płycie brzmiałaby bardzo niepozornie i niespecjalnie zwaracałaby uwagę. Dziś nawet Mama's Pearl dla mnie brzmi atrakcyjniej.
How Funky Is Your Chicken- 5
Mama's Pearl- 4
Oh How Happy- 2
How Funky Is Your Chicken najsłabszym ogniwem w dogrywce.
Runda 5
I'll Be There
Ready Or Not Here I Come
Oh How Happy
Can I See You In The Morning
Mama's Pearl
Reach In
Mój głos- I'll Be There. Może to z przesytu, ale ballada nie wydaje się być szczególnej lotności. Może brakuje w niej maniery gospel, po którą dorosły Michael sięgał na koncertach. Kto wie, czy jakby nie została wydana na singlu, na płycie brzmiałaby bardzo niepozornie i niespecjalnie zwaracałaby uwagę. Dziś nawet Mama's Pearl dla mnie brzmi atrakcyjniej.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Głosuje na Oh! How Happy
Ogladam sobie Łowców bo mnie oni jako jedni z nielicznych bardzo rozbawiaja http://pl.youtube.com/watch?v=ljFiNE-Yz ... re=related, ale to tak malo a propos hihr
Ogladam sobie Łowców bo mnie oni jako jedni z nielicznych bardzo rozbawiaja http://pl.youtube.com/watch?v=ljFiNE-Yz ... re=related, ale to tak malo a propos hihr
Faktycznie. Tytuł nie wybija się nad poziom Goin' Back To Indiana. Podobna skala naiwności...thewiz pisze:How Funky Is Your Chicken.
No naprawde podoba Wam sie tytul tego kawalka? z reka na sercu zeznawac!
Jednak sam utwór nieźle mną kręci! Żałuje, że odpadł
Nie sądziłam, że owo "niedługo" nastąpi tak szybko. Nie jestem sama - fajnie :)kaem pisze:Lika, niedługo będziesz mieć sprzymierzeńca.
Głosować na I'll Be There, bo zastosuję Voodoo praktyki rodem z Afryki
Nie żartuję!
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Zastanowilam sie ponownie. Chcialam glosowac na Oh How Happy, ale to przeciez nie przystoi glosowac na piosenke tylko dlatego ze malo tam jednego glosu... Dlatego tez po przemysleniu sprawy oddaje glos na I'll be there, bo to strasznie rozlazly kawalek. Takie YANA lat 70tych, nic powalajacego. Na koncertach rzeczywiscie brzmi lepiej, ale z kolei Michael za bardzo melancholijnie wykonuje ten kawalek na zywo - ta maniera tez mnie u niego wkurza.
Zatem I'll be there out.
Zatem I'll be there out.