Też mi sie tak wydaje, za długa, ładna roze z byle wstazeczką tez sie w Polsce placi 15 zł...thewiz pisze:
Pojedyncza z gatunku duzych kosztuje nawet 8 dolarow w kwiaciarni.Uwazam,ze 5 $ to calkiem normalna cena za piekna ,dluga roze.
"Wyślij różę dla Michaela" - akcja fanów
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
last.fm
miało być:
24 lipca B1
1 września B1
jest:
This Is It - Multikino Gdynia
28.10 18.30 A14
30.10 21.00 W20
miało być:
24 lipca B1
1 września B1
jest:
28.10 18.30 A14
30.10 21.00 W20
-
-
Chciałabym wziąć udział w tej akcji bo ten pomysł wydaje mi się super. I nie zgadzam się z tym kimś kto tu napisał, że to nie oddaje faktycznejilości fanów i ich poparcia. Przecież to ma być tylko symboloczny gest naszej miłości i wsparcia wobec MJ. Ale nie jestem pewna i trochę się tego boję, że to po prostu zwykłe ,,naciąganie". Ktoś sobie wymyślił akcję podciągnął ją pod MJ i otrzyma od wielu osób pireniążki, ale kwiatków nie kupi. Tego się boję. Czy moglibyście mi to wszystko jeszcze raz dokładnie i bardziej szczegółowo wytłumaczyć. Ach i jeszcze jak to można wysłać zwykłym przekazem?
Myślę że jeśli sądzisz iż to może być zwykłe naciąganie to powinnaś skontaktować się z Karen Faye (jej email jest na MJJ SOURCE) i się jej zapytać o tą akcję.Ona w tym uczestniczy więc nie ma mowy o żadnej bujdzie. O przekazy idż się zapytać na pocztę.Invincible pisze:Chciałabym wziąć udział w tej akcji bo ten pomysł wydaje mi się super. I nie zgadzam się z tym kimś kto tu napisał, że to nie oddaje faktycznejilości fanów i ich poparcia. Przecież to ma być tylko symboloczny gest naszej miłości i wsparcia wobec MJ. Ale nie jestem pewna i trochę się tego boję, że to po prostu zwykłe ,,naciąganie". Ktoś sobie wymyślił akcję podciągnął ją pod MJ i otrzyma od wielu osób pireniążki, ale kwiatków nie kupi. Tego się boję. Czy moglibyście mi to wszystko jeszcze raz dokładnie i bardziej szczegółowo wytłumaczyć. Ach i jeszcze jak to można wysłać zwykłym przekazem?
Michael...
-
-
Te informacje przesyłacie na jeden z maili podanych w pierwszym poście.Luis_Makrela pisze:Czy ta dziewczyna sama będzie pisała te karteczki,czy mamy już przysłać gotowe z imieniem,nazwiskiem,nazwą kraju i krótką wiadomościa od siebie?
Ponieważ pieniążków uzbierało się juz sporo to w gruncie rzeczy dziewczyny zdecydowały że zrobią książeczkę gdzie zamieszczą wszystkie nazwiska i wiadomości dla Michaela. Pamiętajcie że pieniądze muszą dotrzeć do 27 marca więc czasu jest niewiele.
Michael...
O to fajnie!mjjgirl pisze:
Te informacje przesyłacie na jeden z maili podanych w pierwszym poście.
Ponieważ pieniążków uzbierało się juz sporo to w gruncie rzeczy dziewczyny zdecydowały że zrobią książeczkę gdzie zamieszczą wszystkie nazwiska i wiadomości dla Michaela. Pamiętajcie że pieniądze muszą dotrzeć do 27 marca więc czasu jest niewiele.
Chociaz..od kilku dni zastanawiam sie co napisac i nie przychodzi mi na mysl nic dobrego oprocz "Thank You Michael " hehe
Jutro wysle kase, mam nadzieje , ze dotrze na czas
last.fm
miało być:
24 lipca B1
1 września B1
jest:
28.10 18.30 A14
30.10 21.00 W20
miało być:
24 lipca B1
1 września B1
jest:
28.10 18.30 A14
30.10 21.00 W20
Przyjemnosc po mojej stronie :)Xscape pisze:ależ się ubawiłem tymi postami............dziękuje za poprawienie humoru......
last.fm
miało być:
24 lipca B1
1 września B1
jest:
28.10 18.30 A14
30.10 21.00 W20
miało być:
24 lipca B1
1 września B1
jest:
28.10 18.30 A14
30.10 21.00 W20
- one_more_chance
Dzisiaj MICHAEL dostanie Róże! Uzbieranych zostało ok. 2200 $ ! Poniewaz suma jest tak duża róże udało sie zakupić z rabatem, więc pieniądze dodatkowo zostały przeznaczone na zakup maskotki oraz wydrukowanie wszystkch imion i wiadomosci. Po rozmowie z Karen Faye, zostało jednak ustalone, że róże będą wręczone nie przed sądem, ale przed Neverland. To dla bezpieczeństwa Michaela. (wszyscy wiemy o przykładach szaleńców, którzy grozili MJ i w rezultacie zostali aresztowani).
Ma tam być obecna jakaś francuska telewizja. Nie wiem dokładnie jaka. Poza tym MJJ SOURCE ma zamieścic zdjęcia z tego wydarzenia.
Ma tam być obecna jakaś francuska telewizja. Nie wiem dokładnie jaka. Poza tym MJJ SOURCE ma zamieścic zdjęcia z tego wydarzenia.
Michael...