W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Satine, czyli Zuzia, czyli kolejna "fanka-juniorka". Od jakiegoś czasu przeglądałam już to forum i tak się czaiłam i czaiłam... aż w końcu zdecydowałam się przyłączyć. W moim otoczeniu nie ma nikogo, kto słuchałby Michaela, więc patrzą na mnie trochę jak na dziwaka, ale już ja im pokażę i nawet nie zorientują się kiedy go pokochają.
W listopadzie skończę 14 lat. Moja mania zaczęła się jakiś rok temu. Wtedy zorientowałam się, że właściwie każda piosenka Michaela, którą usłyszę mi się podoba, więc chyba coś w tym musi być. Trochę poczytałam, posłuchałam i pooglądałam i przepadłam na wieki wieków
Jestem ze Słupska. A nick... faktycznie, kiedyś miałam ogromną fazę na "Moulin Rouge" i ogólnie musicale i tak mi zostało. Jak tylko gdzieś się rejestruję to albo "Satine" albo "sparkling diamond" ;).
Małgosia prosiła o coś więcej o sobie, proszę bardzo. Urodziłam się w Dzień Myśliwego, ale z myśliwym niewiele mam wspólnego. Jako mała dziewczynka uwielbiałam bajki Disneya i twierdziłam, że wyglądam jak Aurora ze "Śpiącej Królewny". Dzisiaj została mi tylko "śpiąca", bo śpiochem jestem i to straszliwym, królewną raczej mniej. Ogólnie często nie do końca wiadomo, o co mi chodzi, ale już się przyzwyczaiłam. Lubię wnerwiać sąsiadów swoim cudownym wyciem i fałszowaniem, bo choć nie umiem śpiewać, to uwielbiam to robić i to tak głośno, jak tylko się da. Jestem na etapie poszukiwania swoich szczególnych uzdolnień, bo podobno każdy jakieś ma. Taa... nadzieja matką głupich.
Po tym co napisałaś Satine, wydajesz się być bardzo ciekawą osobą. Witam Cię jeszcze raz i mam nadzieję, że będziesz się udzielała na forum.
Pozdrawiam