No niech będzie!kaem pisze:Niech będzie Oh How Happy.

Ja na to samo.
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
No jak to nikogo? A Michał zwany Moonem_Maverick pisze:Nie zarejestrowałam nikogo przepłoszonego
Ja też! Patrzcie chłopaki jaka jednomyślnośćMandey pisze:Ja na to samo.kaem pisze:Niech będzie Oh How Happy.
Buuuuu... Mav jak mogłaś ;P ?Maverick pisze: Reach In
Może jednak pomyliłaś się w obliczeniach? Wylicz jeszcze raz :]Maverick pisze:Wyliczanka?
Widzę że dzinka się podzieliła.Lika pisze:W ogóle ciekawie wyglądasz z grzywką :]
Kaem ależ ja głosowałam i to nawet o czasie ;Pkaem pisze:A Lika się obija i głosu nie oddaje...
Żartujesz, czy mówisz poważnie :> ? Nie z urlopem... z głosowaniem :Pkaem pisze: Wybieram się na tygodniowy urlop i tę rundę wyjątkowo przedłużam. Można głosować do 23 sierpnia.
Dzinka się zawsze ze mną dzieli ;]Maverick pisze:Widzę że dzinka się podzieliła.Lika pisze:W ogóle ciekawie wyglądasz z grzywką :]
Mój przyjaciel mieszka w urokliwym zakątku gdzie wokół domu są pokręcone dróżki, ukośne ścieżeczki a'la minironda, chodnikowe zawijasy, i żeby dojść do klamki nie deptając trawnika to trzeba to wszystko zaliczyćkaem pisze: Tak to trzeba by było coś jeszcze rozpisać. Zastanawiałem się nad Soulsation! Całe 4 płyty. Mmmmm...