BRAVO z okazji 50 lat Michael'a! [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Little_Lilly

Post autor: Little_Lilly »

Ja tez chce taki plakat!! Kiedy wyszedl pierwszy numer? Bedzie jeszcze w empiku?
Nigdy nie sadzilam za BRAVO mogloby na cos takiego stac, a jednak widac, ze tez czasem wiedza, co dobre! jak myslicie, czy w polskiej edycji cos wspomna? Czy ktos juz moze cos przeczytal?
Czy moglby ktos umiesci tutaj przetlumaczony tekst? bylabym bardzo wdzieczna japrosic
L.O.V.E. is all what we have...
Awatar użytkownika
Damian

Post autor: Damian »

Little_Lilly pisze:Ja tez chce taki plakat!! Kiedy wyszedl pierwszy numer? Bedzie jeszcze w empiku?
Nigdy nie sadzilam za BRAVO mogloby na cos takiego stac, a jednak widac, ze tez czasem wiedza, co dobre! jak myslicie, czy w polskiej edycji cos wspomna? Czy ktos juz moze cos przeczytal?
Czy moglby ktos umiesci tutaj przetlumaczony tekst? bylabym bardzo wdzieczna japrosic
Mam zla wiadomosc niestety pierwszy numer wyszedl juz 3 tygodnie temu. Ale dobra wiadomoscia jest ze beda jeszcze dalsze czesci z ta wspaniala seria i na fanow czeka jeszcze wielka niespodzianka, tak powiedzial redaktor naczelny Alex Gernandt.

Tak naprawde to BRAVO juz zawsze dbalo o MJa i kontakt z nim osobiscie, nie wiem czy polskie wydanie cos o tym bedzie wspominac, przynajmniej powinni zrobic w jednym wydaniu taki SPECIAL, nie mówie ze ma byc to w 5 wydaniach tak jak to ma w originalnym BRAVO miejsce.

A tak pozatym co to sie stalo ze po 30 stce przyszlo mi po BRAVO do kiosku latac :smiech:
Mandey

BRAVO z okazji 50 lat Michael'a! [koment.]

Post autor: Mandey »

Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
maryska17

Post autor: maryska17 »

a jakaś możliwość gdzieś zamówienia całej serii?

ja chce to mieć!
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*

I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...

FOREVER! Thank You My King!
Awatar użytkownika
onlyKATE

Post autor: onlyKATE »

Zaraz jak przeczytałam tą wiadomość wyruszyłam do Empiku. Oczywiście pożądanego niemieckiego Bravo nie było. Następnie Empik nr2. Tam również nic. Dodatkowo pani, po sprawdzeniu w komputerze, raczyła mnie powiadomić, że w żadnym punkcie w Poznaniu niemieckiego egzemplarza już nie znajdę. Zdeterminowana, ruszyłam jednak dalej :wariat: Empik nr3 - nic. Po drodze jeszcze oczywiście wszelkiego rodzaju salony prasowe, które "zajmują się tylko poważnymi gazetami", czyli niepoważne Bravo odpada :-P. Dla świętego spokoju wkroczyłam jeszcze do ostatniego w Poznaniu Empiku (Stary Browar).

I co, i co?
Niemieckie Bravo sztuk pięć na półeczce się do mnie wdzięczy :diabel:
Dodatkowo byłam nastawiona na to, że będzie to wydanie cz.3,
a tu dopiero "BRAVO-Serie, Tell II".
No niestety jedyneczka chyba nas ominęła,
jednak trzy numerki, zawsze coś ;-)
Dowiedziałam się również, że nowy powinien być około 18.08, jednak pani z punktu informacyjnego nie była pewna.
Polowanie trwa :war:
Obrazek
MJwodzuMJ

Post autor: MJwodzuMJ »

Teoretycznie to niemieckie wydanie Bravo można dostać za pośrednictwem Europressu, ale jak na razie w ofercie jest jedno wydanie specjalne - Hip-Hop'owe. Można też dostać zwykłe (niemieckie) Bravo i Bravo Girl.
Zainteresowanym radzę śledzić wydarzenia na stronie Europressu - może coś się pojawi.
Awatar użytkownika
onlyKATE

Zainteresowanym radzę śledzić wydarzenia na stronie Europressu - może coś się pojawi.
Ja sądzę, że już się pojawiło, a Bravo umieszczone na stronie Europressu pełni jedynie orientacyjną rolę.
Na zdjęciu widać, że jest to nr 50, natomiast wydania, w których pojawia się motyw Michaela to 32, 33, 34, 35.
Taka jest moja teoria..

Poza tym nie można składać zamówień na pojedyncze egzemplarze (taki przywilej mają tylko firmy),
a jedynie prenumerować (min. 3 miesiące).
Chyba, że coś pomieszałam :wariat:
Obrazek
Awatar użytkownika
hope

Post autor: hope »

ja niestety w moim Zielonogórskim empiku nie posiadam niemieckiego bravo. a szkoda.
Obrazek
Awatar użytkownika
Martka

Post autor: Martka »

We wtorek ruszam do wszystkich empików w Poznaniu.
Awatar użytkownika
onlyKATE

Martka pisze:We wtorek ruszam do wszystkich empików w Poznaniu.
Nie popełniaj tego samego błędu co ja. :-P
Radzę na pierwszym miejscu odwiedzić Stary Browar.

Do wtorku jednak może się troszkę zmienić,
więc skarg i zażaleń nie przyjmuję ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Kara1992

Post autor: Kara1992 »

Ja pewnego dnia ide do Empiku i szukam po gazetach, ale nie MJa. A tu nagle Bravo otwieram i zawał przezyłam :P
Miałam potem wrócić i kupić, ale już nigdzie nie było i pierwszy numer przeleciał mi koło nosa...
Naszczęście drugi już kupiłam... Tylko drogie te gazety troche i jeszcze nic z tego nie rozumiem :P
Jakby ktoś wiedział gdzie w Warszawie jest jeszcze ten pierwszy numer to prosze o info ;-)
[*]

Obrazek
MJwodzuMJ

Post autor: MJwodzuMJ »

onlyKATE pisze:Poza tym nie można składać zamówień na pojedyncze egzemplarze (taki przywilej mają tylko firmy),
a jedynie prenumerować (min. 3 miesiące).
Chyba, że coś pomieszałam
Prawdę mówiąc, to nigdy nie zamawiałem w Europressie ale z tego co wiem (korespondowałem z panią tam pracującą w sprawie pamiętnego L'Uomo Vogue ale został tylko jeden egzemplarz i był nieco uszkodzony, zaś ja miałem ograniczone fundusze, więc na nic się ta korespondencja nie przydała), to pod ikonką zamówienie do firmy kryje się po prostu zamówienie jednego egzemplarza - bez względu na to czy jest się pracownikiem firmy czy osobą prywatną. Należy po prostu odpowiednio wypełnić formularz (pola - nazwa firmy i NIP nie są obowiązkowe).
Ale mogę się mylić - nie zamawiałem. :-)
Awatar użytkownika
SILENTIUM

Post autor: SILENTIUM »

Damian pisze:A tak pozatym co to sie stalo ze po 30 stce przyszlo mi po BRAVO do kiosku latac :smiech:
Zawsze można udawac, że to dla młodszej siostry. ;-)
Awatar użytkownika
whatever_

Post autor: whatever_ »

długo mnie nie było... nie miałam czasu zbytnio, ale wchodziłam na dział fakty i się dowiadywałam sumiennie wszystkiego ;d udało mi się w tej chwili wszystko co chciałam przeczytać również w innych działach :)

no właśnie i dlatego byłam wczoraj w empiku w poszukiwaniu Brawo i jedyne co znalazłam to Bravo hip-hop :wariat: chociaż też się zastanawiam na cholere mi to jak nie rozumiem niemieckiego nenene chyba tylko dla zdjęć...
Obrazek
maryska17

Post autor: maryska17 »

eee... to proszę jakby ktoś mógł mi powiedzieć za ile jest to brawo i mógłby mi zamówić w swoim mieście te numery to zapłacę za te gazety i przesyłkę.

Jak coś to PW proszę.
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*

I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...

FOREVER! Thank You My King!
ODPOWIEDZ