Może, się spóźniłem z pomysłem, ale pomyślałem,że na 50-tke MJ'a możemy wszyscy zaśpiewać "WATW". A ci co nawet nie umieją śpiewać, nawet by nie było słychać, że fałszują, bo ponad 40 głosów razem to super efekt, i każdy możemy choć na chwilkę uwierzyć, ze też umie śpiewać:). Co wy na to?Bartuu pisze:ale tak jak to z Kasia gadalismy :D We Are The World mozna zaspiewac:P
..::MJOWISKO 2008::..
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson

http://www.youtube.com/user/ktossomeone

http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Witam wszystkich,
Już za sześć dni bawimy się na zlocie w Łodzi. ..::MJOWISKO 2008::.. będzie ostatnim spotkaniem fanów Michaela Jacksona organizowanym przeze mnie, niemniej jednak ma nadzieję, ze nie ostatnim pod patronatem MJ Polish Team :)
Plan piątego spotkanie fanów organizowanego tym razem z okazji pięćdziesiątych urodzin Michaela oraz dwudziestopięciolecia wydania najlepiej sprzedającego się albumu wszechczasów : "Thrillera" -przedstawia się następująco:
19.30 - zbiórka fanów w kinie BAŁTYK, ul. Narutowicza 20 w Łodzi (kino mieści się za Filharmonią. Najbliższym dworcem jest dworzec Łódź Fabryczna).
19.30-21.00 – pizza i soki, jako ciepła obiado - kolacja dla wszystkich zebranych fanów
21.00 – 22.00 – seans filmu GHOSTS
22.15. – konkurs taneczny. Pierwszy etap to jednoczesna rywalizacja wszystkich zgłaszających się do konkursu (utwór: BILLIE JEAN Kanye West remix z T25) . Losowanie wyłaniające trzech finalistów. Drugi etap to indywidualne popisy finalistów (wszystkich chcących wziąć udział w konkursie, proszę o przygotowanie płyty z utworem, do którego zamierzają zatańczyć solówkę w finale). Losowanie wyłaniające zwycięzcę. Rozdanie nagród.
23.00 – zabawa na hallu kina
00.00 - tort i szampan
00.30. – 06.00 – zabawa na hallu kina
Przypomina wszystkim, że w tym roku, tak samo , jak poprzednio, podczas zlotu zbierać będę przybory szkolne, książki, oraz zabawki, które przekażemy, jako wsparcie akcji „Piórnik” łódzkiemu Caritasowi. Wszystkie zebrane przedmioty zostaną przekazane domom dziecka oraz dzieciom z najbiedniejszych rodzin. Liczę, ze i tym razem MJówki okażą się hojnymi stworzeniami :)
…pzdr
siadeh_MJówka_głównodowodząca_
Ps. w tej chwili na liście jest 60 osób, zaplaciły 44 osoby.
Osoby, które chcą zapłacić w dniu zlotu wpłacaja pieniądze na miejsu przed wejsciem na hall kina.
Osoby, które zapisały sie na listę wczśsniej, jednak nie dokonają wpłaty do dnia zlotu (wpływ na konto najpóźniej dzień przed zlotem), także płacą 30,00PLN.
Już za sześć dni bawimy się na zlocie w Łodzi. ..::MJOWISKO 2008::.. będzie ostatnim spotkaniem fanów Michaela Jacksona organizowanym przeze mnie, niemniej jednak ma nadzieję, ze nie ostatnim pod patronatem MJ Polish Team :)
Plan piątego spotkanie fanów organizowanego tym razem z okazji pięćdziesiątych urodzin Michaela oraz dwudziestopięciolecia wydania najlepiej sprzedającego się albumu wszechczasów : "Thrillera" -przedstawia się następująco:
19.30 - zbiórka fanów w kinie BAŁTYK, ul. Narutowicza 20 w Łodzi (kino mieści się za Filharmonią. Najbliższym dworcem jest dworzec Łódź Fabryczna).
19.30-21.00 – pizza i soki, jako ciepła obiado - kolacja dla wszystkich zebranych fanów
21.00 – 22.00 – seans filmu GHOSTS
22.15. – konkurs taneczny. Pierwszy etap to jednoczesna rywalizacja wszystkich zgłaszających się do konkursu (utwór: BILLIE JEAN Kanye West remix z T25) . Losowanie wyłaniające trzech finalistów. Drugi etap to indywidualne popisy finalistów (wszystkich chcących wziąć udział w konkursie, proszę o przygotowanie płyty z utworem, do którego zamierzają zatańczyć solówkę w finale). Losowanie wyłaniające zwycięzcę. Rozdanie nagród.
23.00 – zabawa na hallu kina
00.00 - tort i szampan
00.30. – 06.00 – zabawa na hallu kina
Przypomina wszystkim, że w tym roku, tak samo , jak poprzednio, podczas zlotu zbierać będę przybory szkolne, książki, oraz zabawki, które przekażemy, jako wsparcie akcji „Piórnik” łódzkiemu Caritasowi. Wszystkie zebrane przedmioty zostaną przekazane domom dziecka oraz dzieciom z najbiedniejszych rodzin. Liczę, ze i tym razem MJówki okażą się hojnymi stworzeniami :)
…pzdr
siadeh_MJówka_głównodowodząca_
Ps. w tej chwili na liście jest 60 osób, zaplaciły 44 osoby.
Osoby, które chcą zapłacić w dniu zlotu wpłacaja pieniądze na miejsu przed wejsciem na hall kina.
Osoby, które zapisały sie na listę wczśsniej, jednak nie dokonają wpłaty do dnia zlotu (wpływ na konto najpóźniej dzień przed zlotem), także płacą 30,00PLN.
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
W związku z tym, że wkopałem się w prowadzenie imprezy (o kurde ale mam pietra)
chciałbym przedstawić moje żądania
1. Do sprzętu i płyt nie podchodzimy z napojami i jedzeniem.
2. W wyznaczonym miejscu nieupoważnionym osobom wstęp wzbroniony
(co by się o kabel nie potknęły lub prądem nie oberwały)
3. Sprzedawać i kupować płyty będę tylko w przerwach lub na początku zlotu.
Dzięki i Pozdro
chciałbym przedstawić moje żądania

1. Do sprzętu i płyt nie podchodzimy z napojami i jedzeniem.
2. W wyznaczonym miejscu nieupoważnionym osobom wstęp wzbroniony
(co by się o kabel nie potknęły lub prądem nie oberwały)
3. Sprzedawać i kupować płyty będę tylko w przerwach lub na początku zlotu.
Dzięki i Pozdro
- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
oo to bardzo fajnie !M.Dż.* pisze:Natka, do zaryczenia czegoś z repertuaru Michael'a ja jestem zawsze chętna
Myślę też, że w trakcie Zlotu pojawi się kilku amatorów śpiewu, więc śmiało się przygotowuj.

śpiewajjj!Bartuu pisze:Natko =) faktycznie, chcialbym cos zaspiewac...

bardzo dobry pomysł według mnieMike pisze:na 50-tke MJ'a możemy wszyscy zaśpiewać "WATW"

[*]
MJ <33
MJ <33
Z podziałem na role? Kto będzie kim? Pomysł sprzed lat, ale godny realizacji.na 50-tke MJ'a możemy wszyscy zaśpiewać "WATW"
Do piątku tylko 13 postów.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you