Newsy po polsku - 07.07.2005

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Post Reply
LittleDevil
Site Admin

Newsy po polsku - 07.07.2005

Post by LittleDevil »

Link:

http://www.mjjf-europe.com/forums/index ... topic=1234

Zapraszam wszystkich do zarejestrowania sie. Na europejskim MJJForum powstal polski dzial newsow - jestem wlasnie w trakcie rozkrecania go i mam nadzieje, ze i Wy sie troche poudzielacie...

Jesli ktos sie obawia, ze to proba rozbicia forum, to spokojna glowa. Po pierwsze nie mialo by to sensu, po drugie dozwolone sa tam tylko i wylacznie dyskusje na temat newsow - wszystkie inne beda kasowane. Chodzi tylko o to, zeby pokazac, ze w Polsce jest cala masa fanow, ktora aktywnie sie udziela (rowniez na miedzynarodowych forach).
Image
Mike

Post by Mike »

A ja tylko powiem: Welcome Back Little Devil!
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Image
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
MJowitek

Post by MJowitek »

Bardzo się cieszę, że wróciłaś :hug:
Mam nadzieję, że już wszystko dobrze :hug: :hug:
I że teraz będzie już tylko lepiej :hug: :hug: :hug:

Hmmm... A co do tych newsów po polsku..to mam pytanie...eee..czy to MUSZĄ być newsy? Tzn mam na myśli to, że MJ ma nieco wspólnego z Polską, są różne materiały i "newsy" z tamtych lat. Można by się tym podzielić z tamtejszym ludem. I mam zamiar to zrobić z Dziną w miarę bliskim czasie. Tylko ...gdzie? W tym polskim dziale czy ogólnie w dyskusjach? Nam wsio rawno gdzie linki wsadzimy...Hmmm..chyba lepiej w dyskusjach..bo co to za newsy sprzed iluś tam lat :wariat:
LittleDevil
Site Admin

Post by LittleDevil »

MJowitek wrote:Bardzo się cieszę, że wróciłaś :hug:
Mam nadzieję, że już wszystko dobrze :hug: :hug:
I że teraz będzie już tylko lepiej :hug: :hug: :hug:

Hmmm... A co do tych newsów po polsku..to mam pytanie...eee..czy to MUSZĄ być newsy? Tzn mam na myśli to, że MJ ma nieco wspólnego z Polską, są różne materiały i "newsy" z tamtych lat. Można by się tym podzielić z tamtejszym ludem. I mam zamiar to zrobić z Dziną w miarę bliskim czasie. Tylko ...gdzie? W tym polskim dziale czy ogólnie w dyskusjach? Nam wsio rawno gdzie linki wsadzimy...Hmmm..chyba lepiej w dyskusjach..bo co to za newsy sprzed iluś tam lat :wariat:

niezly pomysl! co do miejsca akcji, to zalezy, w jakim jezyku bys to rzucila i co to sa dokladnie za materialy. daj znac, co to by dokladnie mialo byc, to pogadam z kim trzeba i zaplanujemy gdzie to walnac, zeby nikt nie przeoczyl....
Image
Invincible

Post by Invincible »

Wszystko ładnie pięknie nawet się mi udało bez problemu zarejstrować i przeczytałam newsa, ale jak chciałam go (jak to mam w zwyczaju) skomentować to nie wiedziałam gdzie jest ,,tabelka" ,,odpowiedz" może mnie ktoś oświecić w tej kwestii. Dzięki
Image
LittleDevil
Site Admin

Post by LittleDevil »

Invincible wrote:Wszystko ładnie pięknie nawet się mi udało bez problemu zarejstrować i przeczytałam newsa, ale jak chciałam go (jak to mam w zwyczaju) skomentować to nie wiedziałam gdzie jest ,,tabelka" ,,odpowiedz" może mnie ktoś oświecić w tej kwestii. Dzięki

tak samo jak u nas - na gorze i na dole, tylko po prawej stronie:"Add reply"
jesli chcesz cos zacytowac, to kliknij na " quote" - cytowany tekst pojawia sie w osobnym okienku
Image
Post Reply