W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Nazywam się Angelika. Mama 16 lat. Jakieś 7 lat temu usłyszałam piosenke "Thiller". Spodobała mi się i to nawet bardzo:) Zaczełam szukać innszych piosenek i tak trafiłam na Billie Jean, Smooth cryminal, a ostatnio nawet na Dirty Diana co mi się bardzo spodobało:)
Koleżanki czasami mówią na mnie Jackson!!:)
Na dyskotekach, nie tańczę jak dziewczyny lecz we wszystko wklejam "moonwalker". Nie zdażywło się, żeby ktoś skrtytykował mój styl. Moim marzeniem jest znaleść się na jednej scenie z MJ, zatańczyć a może i nawet zaśpiewać;p
Angelika pisze:Zaczełam szukać innszych piosenek i tak trafiłam na Billie Jean, Smooth cryminal, a ostatnio nawet na Dirty Diana co mi się bardzo spodobało:)
Dirt Diana numer 1 xD najlepsza piosenka ... ma wiele świenych ale ta ma to "coś według" mnie :) He
Baw sie z nami jak najdłużej :P :P Tez mam 16 lat no i wiadomo Śląsk ;D :D