Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
ooooo Mentor sie pokazał :D od razu mówie ,ze to w pociagu to normalne dla Nati a to z sączeniem to pewnie jedna z przerw miedzy zajeciami oczywiscie sok zwany Tyskim :P
Jakby moglo byc inaczej ,oczywiscie ze jestem zadowolony twoja interpretacja jak zawsze trafna ale troche pokretna. Taka typowo Smooth-owa.
Tak tak nadrabiam zaleglosci i sobie czytam co ciekawsze tematy,tu wlasciwie ogladam co ciekawsze fotki .
Smooth moze zamiescisz swoja. W koncu prawie caly perv team juz zamiescil tu swoje foty a twojej nie znalazlem.
Smooth moze zamiescisz swoja. W koncu prawie caly perv team juz zamiescil tu swoje foty a twojej nie znalazlem.
Ja już wkleiłam kiedyś az cztery; jedną w kapturze, jedną ze zbliżeniem, jedną w barłogu no i jedną od tyłu, tak dla zapętlenia.
Za to Ty jeszcze ani razu, więc poproszę:)
A ja pokażę trochu zdjęć z obozu, na którym było tak super i zabawnie że się stęskniłam ;]
Stoję 2w zielonym sweterku.
W białej bluzeczce, w okularach.
Tu znowu w zielonym sweterku.
Turkusowa bluza.
Zanudzam, wiem. ;]
Living in a rhythm where the minutes working overtime.