MJowitek pisze:Bo ja jestem od jego public relationsM.Dż.* pisze: Ależ MJowitku, dlaczego tłumaczysz Busza?![]()
A co?
A on jest za to moim technical support.

Aaaa.... No chyba, że tak

MJowitek pisze:Bo ja jestem od jego public relationsM.Dż.* pisze: Ależ MJowitku, dlaczego tłumaczysz Busza?![]()
A co?
A on jest za to moim technical support.
maartynka pisze:ojj lipa 16 ide na 18stke.... ale i tak chyba by nikt za mna nie plakal![]()
Yana pisze:Mnie również 16 lipca wypada impreza, więc raczej mnie nie będzie
Ale M.DŻ:* zastanow sie, nie wiesz co sie robi na imprezach ?? Ile one trwaja ?? Co sie dzieje na drugi dzien po imprezie ?? Ja bym z checia do Krakowa pojechala bo nie mam tak znowu daleko ....M.Dż.* pisze:![]()
Ale.... Czy ktoś wspominał o sobocie, 16-go....?![]()
Poza tym, każda MJówka będzie nam mile widziana
billie_jean pisze:nawet mi się udało przeczytać cały topic i wiem tyle ile na początku czyli niewiele. jak już co niektórym pisałam nie dam rady jechać z wami w sobotę bo pracuje do 16 (shit!) więc bym musiała dojechać w niedzielę...jakby co, nad czy nadal filozuję.
jak będę znać więcej szczegółów to dam znać, ale coś mi się wydaje że miejsce i czas zdąży się jeszcze sto razy zmienić, no nic...więc Jadźka jeszcze nie wim czy jadę (pzdr.dla kumatej)
p.s.a ja mam już film z manify...nenenene...a wy nieeee
![]()
#billie_jean# co zakończyła sesję bez kampanii wrześniowej
maartynka pisze:Ale M.DŻ:* zastanow sie, nie wiesz co sie robi na imprezach ?? Ile one trwaja ?? Co sie dzieje na drugi dzien po imprezie ?? Ja bym z checia do Krakowa pojechala bo nie mam tak znowu daleko ....
billie_jean pisze:jak będę znać więcej szczegółów to dam znać, ale coś mi się wydaje że miejsce i czas zdąży się jeszcze sto razy zmienić, no nic...więc Jadźka jeszcze nie wim czy jadę (pzdr.dla kumatej )
maartynka pisze:EJJJJJJ!!! MDŻ:* !! TEN DRUGI TWÓJ CYCTAT NIE JEST MOJEGO AUTORSTWA !
Tym....maartynka pisze:nic sie na stało...wybaczam :), ej bo ja na serio nie wiem na forum jestem dopiero od maja, czy ty jestes tym sobowtórem Michaela ??...respect