Mam na imie Ilona i licze sobie 25 lat

Lubie sporty ekstremalne, szczegolnie rajdy samochodowe. Odrobinke mniej zuzel i pilke nozna. Uwielbiam przyrode i zwierzeta - szczegolnie koty :-] Lubie tez uczyc sie jezykow obcych, znam niemiecki i teraz ucze sie japonskiego. Ogolnie interesuje sie wschodem - glownie Japonia, jej religia i sztukami walki. Przez jakis czas cwiczylam karate, ale bylam zmuszona to przerwac. Mam nadzieje, ze wroce do niego niebawem.
Uwielbiam tanczyc!! moim zboczeniem sa tatuaze

Nie lubie wielu rzeczy - klamstwa, okrucienstwa, nasmiewania sie czy wysmiewania, falszywych ludzi, nieslownosci, wojen, klotni, nie lubie byc smutna i samotna.. duzo tego

Ponadto uwielbiam kolor zielony a cecha dla mnie charakterystyczna jest to, ze czesto placze

Jesli chodzi o Michaela, to zaczelam go sluchac w podstawowce, nie pamietam dokladnie, ale juz jakies 13 lat temu

Uwielbiam wiekszosc jego piosenek, ale szczegolnie przepadam za "Bad", "Smooth Criminal", "History" i "Man in the Mirror".
Pozdrawiam i mam nadzieje, ze nie zanudzilam

PS. Czy ktos juz tutaj zamieszczal petycje w sprawie przyjazdu Michaela do Polski. Ostatnio znalazlam ja w internecie i niestety bylam tylko 470 osoba :-( jesli wyrazicie zgode i tak jak, jak chcecie zeby Michael ponownie przyjechal do Polski (nie mialam mozliwosci w zaden sposob dostac sie na koncert te parenascie lat temu :-( ) to z przyjemnoscia zamieszcze link do niej. Wiem, ze to moze niezbyt wiele, ale jakas szansa na powodzenie jest. A sprobuje wszystkiego!!!!

Jeszcze raz pozdrawiam goraco