drizza wita serdecznie:)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
drizza

drizza wita serdecznie:)

Post autor: drizza »

Witam wszystkich :)

Mam na imie Ilona i licze sobie 25 lat :-) mieszkam w Ostrowie Wielkopolskim i mam 1,5 roczna coreczke.

Lubie sporty ekstremalne, szczegolnie rajdy samochodowe. Odrobinke mniej zuzel i pilke nozna. Uwielbiam przyrode i zwierzeta - szczegolnie koty :-] Lubie tez uczyc sie jezykow obcych, znam niemiecki i teraz ucze sie japonskiego. Ogolnie interesuje sie wschodem - glownie Japonia, jej religia i sztukami walki. Przez jakis czas cwiczylam karate, ale bylam zmuszona to przerwac. Mam nadzieje, ze wroce do niego niebawem.
Uwielbiam tanczyc!! moim zboczeniem sa tatuaze :-P mam dwa :-)
Nie lubie wielu rzeczy - klamstwa, okrucienstwa, nasmiewania sie czy wysmiewania, falszywych ludzi, nieslownosci, wojen, klotni, nie lubie byc smutna i samotna.. duzo tego ;-)

Ponadto uwielbiam kolor zielony a cecha dla mnie charakterystyczna jest to, ze czesto placze :-P:-P taka juz wrazliwa jestem ;-)

Jesli chodzi o Michaela, to zaczelam go sluchac w podstawowce, nie pamietam dokladnie, ale juz jakies 13 lat temu ;-) bylam wtedy bardzo zakomlpeksiona i samotna dziewczynka a Michael sprawil, ze nagle cos zaiskrzylo w moim zyciu ;-) Dzieki niemu duzo sie nauczylam :-) Kocham go jako artyste i jako czlowieka :-) jest niezwykly!! jedny w swoim rodzaju :-) powala mnie jego prostota, szczerosc i dobroc :-) rzadko mozna teraz kogos takiego spotkac. Jest na prawde utalentowanym czlowiekiem, osiagnal wszystko sam - ciezka praca.
Uwielbiam wiekszosc jego piosenek, ale szczegolnie przepadam za "Bad", "Smooth Criminal", "History" i "Man in the Mirror".

Pozdrawiam i mam nadzieje, ze nie zanudzilam :-P

PS. Czy ktos juz tutaj zamieszczal petycje w sprawie przyjazdu Michaela do Polski. Ostatnio znalazlam ja w internecie i niestety bylam tylko 470 osoba :-( jesli wyrazicie zgode i tak jak, jak chcecie zeby Michael ponownie przyjechal do Polski (nie mialam mozliwosci w zaden sposob dostac sie na koncert te parenascie lat temu :-( ) to z przyjemnoscia zamieszcze link do niej. Wiem, ze to moze niezbyt wiele, ale jakas szansa na powodzenie jest. A sprobuje wszystkiego!!!! ;-)

Jeszcze raz pozdrawiam goraco :-)
Mandey

Post autor: Mandey »

Siemano ;-)
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

Witaj, witaj :mj:
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
KrwawaMerry

Post autor: KrwawaMerry »

Witaj !!! :dance: :dance:
...Na zawsze pozostaniesz w moim sercu Michael...;( [*][*]
Awatar użytkownika
Kasiaaa

Post autor: Kasiaaa »

Witaj i baw się dobrze :happy:
We can fly, you know. We just don’t know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground.
Michael Jackson.

loveMJPT
Awatar użytkownika
Jagi0012

Post autor: Jagi0012 »

drizza pisze:Ponadto uwielbiam kolor zielony a cecha dla mnie charakterystyczna jest to, ze czesto placze taka juz wrazliwa jestem
Tak , tak ja tez taka jestem.Często płacze ale to nie dlatego ze beksa itp. tylko jak sie denerwuje to tak się rozładowuje ... Ja sobie popłacze i mi przejdzie he :)

Witam :] ;-)
Widzisz ... życie to ja i ty .
Awatar użytkownika
blackrose1107

Post autor: blackrose1107 »

witam;)
Willy Wonka, Willy Wonka to geniusz jest i tyle!
Awatar użytkownika
Agata0015

Post autor: Agata0015 »

Siemanko, witam serdecznie ;-)
Ciesze się że do nas dołączyłaś :happy:
Obrazek
Macaulay Culkin<3..
Michael the king of pop <3
Awatar użytkownika
homesick

Post autor: homesick »

Hej :)

drizza pisze:PS. Czy ktos juz tutaj zamieszczal petycje w sprawie przyjazdu Michaela do Polski. Ostatnio znalazlam ja w internecie i niestety bylam tylko 470 osoba
takie petycje ma kazdy wykonawca czy zespol i jedynym ich efektem jest podbudowanie samopoczucia wpisujacych sie ;p

wieksze znaczenie dla sciagniecia jakiegos artysty do Polski ma poziom opadow w zachodniopomorskiem ;)
'the road's gonna end on me.'
Awatar użytkownika
Agata0015

Post autor: Agata0015 »

takie petycje ma kazdy wykonawca czy zespol i jedynym ich efektem jest podbudowanie samopoczucia wpisujacych sie ;p
Zgadzam się.. ;-)
Obrazek
Macaulay Culkin<3..
Michael the king of pop <3
Awatar użytkownika
drizza

Post autor: drizza »

No to ja naiwna jestem :surrender: ;-)

dziekuje za mile przywitanie :)
Awatar użytkownika
BlackDimension

Post autor: BlackDimension »

witaj :-) baw się dobrze :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Re: drizza wita serdecznie:)

Post autor: Jeanny100 »

Witam koleżankę z WLKP,jak widzę mamy podobne przejscia jak np.to:

"Jesli chodzi o Michaela, to zaczelam go sluchac w podstawowce, nie pamietam dokladnie, ale juz jakies 13 lat temu ;-) bylam wtedy bardzo zakomlpeksiona i samotna dziewczynka a Michael sprawil, ze nagle cos zaiskrzylo w moim zyciu ;-) "

POzdrawiam serdecznie i baw się z nami dobrze ;-)
Obrazek

Post autor: Jacksomanka »

drizza pisze:Ilona
Czeeeść Ilonko ! :macha:
drizza pisze:licze sobie 25 lat
W sumie 7, czuj się dołodzona. Moja szczęśliwa, ulubiona liczba. ;-)
drizza pisze:1,5
Uwielbiam takie maluszki. Do 4 roku życia.
drizza pisze:zwierzeta - szczegolnie koty :-]
Szczególnie pieski, but koty wychodzą z gry.
drizza pisze:Uwielbiam tanczyc
Nie tylko ty.
drizza pisze:moim zboczeniem sa tatuaze
A moim taniec.
drizza pisze:Nie lubie wielu rzeczy - klamstwa, okrucienstwa, nasmiewania sie czy wysmiewania, falszywych ludzi, nieslownosci, wojen, klotni, nie lubie byc smutna i samotna.. duzo tego
100% zawartych w tym zdaniu danych, odpowiada mnie.
drizza pisze:Ponadto uwielbiam kolor zielony
Tylko ze jasny.
drizza pisze:taka juz wrazliwa jestem
Acha.

Witaj w naszym gronie. ;-)
Living in a rhythm where the minutes working overtime.
Awatar użytkownika
dirty_susie

Post autor: dirty_susie »

Witamy... :macha:
Obrazek
ODPOWIEDZ