boombell wrote:Witam , ruszyła stronka z pre nominacjami do tegorocznej Europejskiej edycji nagród MTV. http://dev.ema.mtv.co.uk
W zakładce VOTE- BEST ACT EVER mozemy oddac głos na MICHAELA
słuchajcie.. nie wie ktoś, gdzie i czy wogóle już można bilety kupić?? i jeszcze... jechałby ktoś na to?? bo ja mam zamiar..
Musicie sie doweidzec w jakiej hali sie to odbywa, wiem tylko tyle ze w Liverpool ma sie odbyc impreza. Najlepiej wejdzcie na stronke ema i poszukajcie
znaczy ja nie wiem czy będę jechać .. raczej nie .. chyba że występowałby ktoś kogo chciałabym zobaczyć ;) a właśnie to niekoniecznie jest tak że wystepują Ci którzy wygrają. nie wiem czy w ogóle jest możliwość kupienia biletów dla zwykłych smiertelników ;) trzeba poszperać.
Znalazlem info ze w kazdej kategorii bedzie nominowanych 5 wykonawcow, ktorzy zdobeda najwiecej glosow w tych nominachach ktore sa teraz. Weic do dzieła!! Mozna glosowac tyle razy ile sie che Sam system o tym mowi
"Dzięki za zagłosowanie! Zagłosuj ponownie, by upewnić się, że twój faworyt zostanie nominowany."
Z tego co rozumiem to można się upewniać ile wlezie,tak?
Drazni mnie to,że wśród gwiazd,które faktycznie nadają się na kategorię best act ever wkręcili jakiś małolatów typu jonas brothers czy tokio hotel..ble.
dopisane:
Aaa nie przeczytałam posta powyżej...czyli jednak można głosować aż mi ręka zwiędnie.