Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
Man in the mirror pisze:Mam pytanie czy Ain't no sunshine ma w repertuarze jakis inny wykonawca czy zespół.Czy to jest po prostu wykonywane przez Jakcosnow, a le nie jest ich
na MjTunes uslyszalem fragemnt samego demerolu bez reszty Morphine. czyli cos takiego.. ale to nei był pełny remix ale pootem inne pisoenki.. czyli raczej megamix.. a szukam mptrójek ktore są samymi zremixowanymi demerolami. bez morfiny :)
Justine1304 pisze:Może mi ktoś podać link do tej sonaty Bethoven'a z piosenki Will You be There?
To nie sonata, a słynna 9. Symfonia ;) http://www.youtube.com/watch?v=UZF2D6MGACQ od ok. 6 min
(ale polecam całość, to ta część z "Odą do radości" - ta jest ciut przed tym fragmentem, którego pożyczył sobie Michael) ;)
Ma ktoś w posiadaniu napisy Pl do filmu The Wiz?
Napisy do Ghost ściągnęłam ze strony Genius Michael Jackson a nigdzie nie mogę znaleźć tych do The Wiz
Pomóżcie proszę
kaem-> The Wiz można kupić w sklepach na terenie PL, za niewielką cenę.
Szukam zdjęć jak i filmów młodego Travisa Payna. Z początków kariery, w teledysków w jakich brał udział, koncertów i prywatnych.
Wiem, ze to dział o MJ'u ale, bardzo ich potrzebuję.