Adres mam Wam na forum podać?:D No nie wiem:P Mieszkam niedaleko Lumumbowa, cmentarza na Dołach (!), aresztu śledczego (!) i WORDa:) Ale to naprawdę urocza okolica :D Wpiszcie sobie w google maps "Bystrzycka":)
ioreta pisze:Czyli że co? Chcesz nas więzić całą noc i torturować Michaelem?

Dokładnie taki plan mam;> A Tobie to bardzo mocno nie odpowiada, nie?:D

Ale płyt to nie musisz przynosić

Chyba, że masz jakieś perełki, których oczy moje nie widziały, a uszy nie słyszały... No i DVD, jak najbardziej:)
Elen pisze:Aleeeee....o jakiej piżamie Ty mówisz, noc tak piękna zakonczy się spaniem dopiero we własnych łóżeczkach ;p
Barbaro, napisz nam czy Ty tak na powaznie z tą imprezką czy tylko żartujesz :)
Może się zakończyć spaniem we własnych łózkach w niedzielę rano, ale nie odmówicie chyba uroku pidżama party?:> I bitwie na poduszki?:D Możecie jeszcze wziąć swoje Teddy Bears:)
A! I jestem śmiertelnie poważna :) Tylko ostrzegam z góry, że mój dom pałacem nie jest

Raczej taki eeeee... "ciągły remont od 10 lat":D No ale zobaczycie same;) Grunt, że telewizor duży:D
Maharet pisze:PS Ok, zrobię kolację , ale czy jesteś pewna (po naszym jedzeniu w Złotych Tarasach) że tego chcesz???
Jestem szalona, chcę!:D
PS: Słuchajcie, bo zaczynam się bać:P Jak chcecie coś przynosić, to tylko w DVD, bo ja żartowałam z tym techno i h-h