Jakoś tak w życiu za dużo się dzieje, żeby móc oddać się wszystkim przyjemnościomAnnie Jackson pisze:O M.Dż.*! Dawno Cię nie było na forum ;)
UGH!Man in the mirror pisze:
PS:Michael wiedziałem, że żyjesz... ale inaczej wyobrażałem
sobie twój powrót:)
Dementuję! Moja twarz im starsza tym mniej plastycznakaem pisze:No właśnie, ta gwiazdka. Ciepło jest, nie topnieje?
Witamy w skromnych progach. Czuj się jak u siebie.. Yy, przecież jesteś u siebie. Chcę Wam powiedzieć, że Kaśka jest jedyną osobą, która umie zrobić emotkę tę oto (swoją twarzą): . Serio! Poproście Ją na którymś zlocie i sami zobaczycie...
Eeeee.... Yyyyy... Ekhm....anialim pisze:Majkelu Dżeksonie* ;), dziękuję za w końcu jakieś pozytywne głosowanie w NO. Ale czy to oznacza, że będzie tylko jedna runda? Czy odpadną piosenki, które głosów nie zdobyły wcale, a powalczą pozostałe?
Gwoli wyjaśnienia, pomysłodawcą był kaem
Wyjaśniając zasady- nie, wszystko odbywa się dokładnie tak samo, jak dotychczas, ale głosujemy na tę najlepszą, a nie na najgorszą.
W pierwszym głosowaniu odpadnie jeden utwór, w kolejnych pozostałe i zobaczymy, co nam zostanie, jako "badziew badziewa według MJówek" (żeby tylko media się nie dowiedziały bo to grozi reportażem )
OK. To czas i na mnie....
Czytałam Wasze argumenty i choć większość uważam za słusznych, wciąż brakowało mi obrońcy TEGO utworu
Jak na mój gust zbyt wiele dobrych lub bardzo dobrych piosenek się w tym zestawieniu znalazło (MORDERCY! ). Większość z nich się zapewne obroni samo, więc pomagać im na razie nie zamierzam
Wracając do mojego głosu....
Cicha, wiedziałam, że na Ciebie mogę liczyć
Dla mnie z tej listy i na tym etapie "Speed Demon"
Może to efekt czasów mojej wczesnej fascynacji, może to zwykły sentyment, ale....
Pominąwszy tekst, rytm tego utworu jest po prostu nieziemski. Zawsze marzyło mi się usłyszeć Michael'a wykonującego ten rytm w formie beat box'u- daję głowę, że by potrafił
Dykcja z jaką Michael śpiewa, technika - chapeau bas
No i teledysk swego czasu skradł moje serce- uczyłam się nawet tej choreografii, żeby ją później odtworzyć z moją przyjaciółką Ixchel na Stadionie Azetca w 1993
No, pewnie sentyment, ale jednak bezwzględnie biorę ten utwór w obronę
----------------------
Zatem podliczyłam nasze głosy i oto, jak przedstawia się wynik po pierwszym głosowaniu:
It's the falling in love- 4 głosy
Girlfriend- 1 głos
P.Y.T.- 12 głosów
Speed Demon- 2 głosy
Superfly Sister- 8 głosów
You are not alone- 1 głos
D.S.- 1 głos
Zatem najmniej badziewny z badziewnych okazało się.... tadaaaam! P.Y.T
Wykreślamy zatem z listy i lecimy dalej.
Kolejna runda trwać będzie do czwartkowego wieczoru, a Wy powiedzcie mi, który utwór z tej listy wart jest Waszej obrony i dlaczego:
It's the Falling in Love
Girlfriend
The Girl Is Mine
Just Good Friends
Speed Demon
Superfly Sister
You Are My Life
Don't Walk Away
Can't Let Her Get Away
Gone Too Soon
You Are Not Alone
D.S.
One More Chance
Work That Body
Nite Line
Trouble
I'm In Love Again (& Minnie Ripperton)
Hold My Hand (& Akon)
Why (& 3T)
We Be Ballin' You (& Shaquille O'Neal + Ice Cube)