To się nam kolejna runda ździebko przedłużyła za co serdecznie przepraszam- znów mi się doba skurczyła.
24 godziny... Kto to widział, żeby doba miała tylko 24 godziny....
Swój głos oczywiście na: Speed Demon
Nudna jestem. Wiem. Ale dobrze mi z tym
Polecam opcję "kopiuj + wklej"Man in the mirror pisze:Ja ratuje It's the Falling in Love czy mam się znów powtarzać M.Dż.* ?
Got'ya!Pank pisze:Nadchodzę!M.Dż.* pisze:Niech mnie jeszcze ktoś wesprze, bo do końca konkursu pisac będę tylko "Speed Demon"
Bo Twoich wyznaniach, że chciałabyś usłyszeć to w wersji z beat boxem Michaela, moje usta podczas słuchania wydają z siebie podejrzane odgłosy.
Nieziemskie nieprawdaż?
Gwoli jasności... Kasia nie przyszła lecz została przytargana.MJowitek pisze:A teraz Kasia tu przyszła aby spełnić jakąś fantazję kaema, żeby całe forum wystrugać w wariata.
A po drugie... cóż.... w kwestii kaema to... jego fantazje mogę spełniać
Cóż bardziej fascynującego w Michael'u może być niż obciach w połączeniu z klasą. To jedno z ciekawszych zjawisk, jakie u Michael'a zaobserwowałamkaem pisze:Speed Demon ma najbardziej obciachowy ozdobnik w dyskografii Michaela. Co niby to ciup! ma oznaczać, do jasnej ciasnej? Hee hee i aow- ma się rozumieć, ale ciup??
NieAgnieszkaaaaa pisze:Mam tylko nadzieję że nie pomyślałaś że oskarżam Cię o złe podliczenie głosów bo nie taki miałam zamiarM.Dż.* pisze: Przeliczyłam ponownie. 4 i tylko 4
Pomylić się może każdy- ja to wiem i myślę, że większość z nas to wie.
Dlatego przeliczyłam ponownie i faktycznie tytuł "Falling in love" był przez MJówki tyle razy wymieniany, że można było odnieść wrażenie iż głosów było więcej. Jednak tytuł wymieniany był w formie dyskusji, a nie oddawanego na niego głosu
A to wszystko w połączeniu ze złowrogo wyglądającym czarnym strojem obwieszonym elementami metalowymi, nagminnym łamaniem przepisów drogowych i swoistym lekceważeniem ludzi, którzy skupiają na Michael'u swoją uwagę. Takie kontrasty uwielbiam u Niego najbardziej. Lukier przestaje być aż tak słodki, jak się początkowo wydajeanja pisze:Skoro ten cały Demon tak się tu rozpanoszył, to nie mogę go zignorować. Szybkiego jak błyskawica nawet lubię od strony muzycznej, ale nie mogę się pozbyć obrazu tego filmu z królikiem. Królik jak królik, nawet fajny i dowcipny, tylko ten Michael jakiś taki ślyczny i cukierkowy. Aż mdło się robi. I te loki takie dopracowane i te uśmiechy takie, że ja od patrzenia dostaję szczękościsku. Ilość lukru w lukrze wręcz nieprzyzwoita.
kaem pisze:Kasiu, a może pochwalisz się jaką masz rejestrację samochodową i kim naprawdę jest Speed Demon..? Forumowa brać żyje w nieświadomości.
No, tego samochodu nie mam już ładnych parę lat, ale znalazłam jedno zdjęcie z 2006 roku
Uploaded with ImageShack.us
Tak tak.... Demon nie znalazł się tu przypadkowo
---------------
Reasumując kolejną rundę.
Yes! Yes! Yes!
Wygrywa "Speed Demon" z ilością głosów 12.
I love YOU!
Kolejne miejsca:
"Just Good Friends"- 8 głosów
"It's the falling in love"- 7 głosów
"D.S."- 5 głosów
"One more chance" oraz "Hold my hand"- po 1 głosie.
Zatem do kolejnej rundy niechlubnie przechodzą:
It's the Falling in Love
Girlfriend
The Girl Is Mine
Just Good Friends
You Are My Life
Don't Walk Away
Can't Let Her Get Away
Gone Too Soon
You Are Not Alone
D.S.
One More Chance
Work That Body
Nite Line
Trouble
I'm In Love Again (& Minnie Ripperton)
Hold My Hand (& Akon)
Why (& 3T)
We Be Ballin' You (& Shaquille O'Neal + Ice Cube)
Do dzieła!