Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
- Annie Jackson
A ja zagłosuję na You Are My Life.
Kocham tekst w tym utworze- Tak poprostu cholernie Cię kocham i naprawdę wcześniej nic nie miało sensu.
Melodia słodka jak kilo cukru. To fakt, że w dużych ilościach może przyprawić o mdłości, ale odpowiednio sporadycznie podawana...
Kocham tekst w tym utworze- Tak poprostu cholernie Cię kocham i naprawdę wcześniej nic nie miało sensu.
Melodia słodka jak kilo cukru. To fakt, że w dużych ilościach może przyprawić o mdłości, ale odpowiednio sporadycznie podawana...
http://przeslodzonaherbata.blog.onet.pl
Dopiero zaczynam, ale...
Nie lubi słów: błogosławiony owoc żywota twego
Amelia Poulain
Dopiero zaczynam, ale...
Nie lubi słów: błogosławiony owoc żywota twego
Amelia Poulain
Widzę, że walka toczy się między trzema piosenkami. Każda z innej płyty, każda z innej półki. Ale ja wesprę tych głosujących na Can't Let Her Get Away, ja po prostu kocham płytę Dangerous od początku do końca, więc to już działa dla niej u mnie na wielki plus. Siedzieć przy tym i nawet nogą nie potupać do rytmu, to chyba w moim przypadku jest niemożliwe. Tyle różnych warstw się na nią składa, ale tworzących odpowiednią całość, nie ma żadnej przesady, ani zamętu. Tu Michaela głos to nie tylko wokal, a jeden z dźwięków, w które się komponuje.
A chciałam już na You Are My Life głosować, ale mówie nie! nie mogę dać się zwariować, przez te ostatnie dni. Chociaż pewnie i tak niedługo i ja na nią zagłosuję. Co ja poradzę na to, że ballady lubię i już.
A chciałam już na You Are My Life głosować, ale mówie nie! nie mogę dać się zwariować, przez te ostatnie dni. Chociaż pewnie i tak niedługo i ja na nią zagłosuję. Co ja poradzę na to, że ballady lubię i już.
Pank 10 stron wcześniej wraz z moim komentarzem:
Pank 2 strony wcześniej:Wzdychanie, drogi Panku. Nastrojowe akcentowanie końcówek. Michael nie rzęzi jak stary gruchot tylko głęboko i głośno oddycha, tudzież postękuje. Tęskni za miłością, a czyż nie o tym jest ta piosenka? Swoją drogą, nie rozumiem dlaczego się ją tak nisko poważa.Pank pisze:charczenie w One More Chance
A ten dalej swoje. A niech Ci będzie, że to żart, prowokacja, chichot kontrolowany. Ale co za przyjemność.Pank pisze:Poza tym, nie wierzę głosującym na One More Chance, w którym roi się od jęków, nieudolnych sapań, postękiwań (sic!) i wymuszonych melodii. Przynajmniej na tym etapie zabawy. Chyba, że dla zabawy... Się, pastiszu znaczy.
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl
www.forumgim6.cba.pl
A na moje "edit" patrzyła?moon_song pisze:A ja tam sie doliczylam 2 glosow na One More ChanceM.Dż.* pisze: - "You are my life", "One more Chance", "Work that Body", "Nite Line" oraz "Why"- po 1 głosie.
I w tej rundzie glosuje tak samo. Lubie zaczynac dzien od tej piosenki.
----------
Ja ponownie zagłosuję na "Can't let Her get away".
Uważam, że to utwór niedoceniony, a na tyle specyficzny, że może nie dać sobie tutaj rady. A nie powinien znaleźć się w TOP 21 według mnie
....i tym samym mamy remis!
Zarówno "Can't let her get away", jak i "It's the falling in love" otrzymują bowiem po 12 głosów
Na dalszych pozycjach mamy:
"You are my life"- 9 głosów
"One more chance"- 2 głosy
"Nite Line"- 1 głos
Zatem w kolejnej rundzie głosujemy WYŁĄCZNIE na jeden z dówch:
"Can't let her get away" vs. "It's the falling in Love"
Mój głos oczywiście na "Can't let her get away"
Piszcie swoje typy do środowego popołudnia
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
- Man in the mirror
To ja wspomogę moim głosem It's the falling in love.
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl
www.forumgim6.cba.pl
- SuperFlyB.
Wsparcie dla It's the falling in love.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...