Spotkania fanów w Szczecinie

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Kama

Post autor: Kama »

CZWARTEK na 16:00 Łasztownia

zapraszam
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Awatar użytkownika
redstine

Post autor: redstine »

najprawdopodobniej będę ;-)
Obrazek Obrazek Obrazek

"If you wanna make the world a better place
Take a look at yourself, and then make a CHANGE!"
Awatar użytkownika
redstine

Post autor: redstine »

Jejku, Rodzinko moja wspaniała, muszę Wam jeszcze raz podziękować za pięknego Mike'a i piękne życzenia, i generalnie piękną niespodziankę ;-) Wiem, że może nie było tego po mnie widać, ale naprawdę sprawiliście mi niesamowitą radość! :)
DZIĘKUJĘ, że jesteście, Kochani! :*
Obrazek Obrazek Obrazek

"If you wanna make the world a better place
Take a look at yourself, and then make a CHANGE!"
Awatar użytkownika
edyta_76

Post autor: edyta_76 »

Witam was Moi Kochani!!!nawet nie wiem jak Wam to napisac ale juz pewnie wiecie ze mnie nie bedzie tu na miejscu i jest mi smutno z tego powodu :smutek: :beksa: nie wiem czy to tylko okres wakacyjny czy juz stały????Chcem Wam tylko powiedziec ze bez Was zycie było inne i smutne!!Dzieki tylu wspaniałym ludzia jakich poznałam pod Naszym Wspaniałym drzewem,Nasze ognisko ;-) wiem ze Marzenia sie spełniaja :happy: czasami było ciezko i wesoło ,ale Wam wszystkim Moja kochana rodzinko bardzo dziekuje.heheheh smieje sie teraz za słowa wojtka i moje przezwisko,przepraszam was za ostre słowa i terroryzm,ale wiecie ze czasami taka musiałam byc nenene.kazdemu z osobna musiała bym podziekowac za to co zrobiliscie i jacy jestescie i co wkładacie do Naszej grupy!!i pamietajcie ze to nie koniec !!!!!!Kama dzieki ze w ciezkich chwilach byłas zawsze ze Mna i nasze wspolne wypady i załatwiania imprez wiem ze poradzisz sobie!! ;-) Roksi za to ze jestes szalona i te 3 4 5 i te nasze wina nenene ,agus nasza oaza spokoju i specu od muzy,eta nie gub wiecej butow i tancz tak jak zawsze :mj: Ewela za to jak pieknie potrafisz przelac słowa na kartke,i za nasze rozmowy na gg i wiare w to co robimy,izek te twoje ruchy i ten drill ty wariatko,Wojtek....no ty wiesz co chcem napisac Jajka pamietaj!!!do ciebie mam sentyment jako jedyny Nasz rodzynek sprawdziłes sie na 1000%tak trzymaj japrosic .Pamietajcie ze zawsze jestem z Wami Kocham Was i jeszcze damy czadu!!!do zobaczenia 25.07.10 pod drzewem
Obrazek
Gambara

Post autor: Gambara »

Edzia słyszalem niestety, że wyjeżdzasz...Mam ogromną nadzieję i po cichu liczę na to, że to tylko na okres wakacyjny i szybko wrócisz do nas...Nasza grupa bez Ciebie będzie niekompletna po prostu, nie będzie tak ważnego i wyjątkowego jej członka. Jesteś w końcu naszym menadżerem i Duce:), co zatem poczniemy bez Ciebie, będzie o wiele trudniej, bo razem z Kamą tworzycie świetny tandem do załatwiania nam imprez i innych ważnych okazji i obie włożyłyście w to bardzo dużo pracy. Życie grupy bez Ciebie będzie inne, smutne, bo wnosisz do niej bardzo wiele, często samą swoją obecnością i fajną oryginalnością, wygadaniem i mobilizowaniem nas:). Ja też Tobie dziękuję osobiście za wszystko, w tym za opinię, iż wywiązałem się ze swojej roli, JAJKA oczywiście będę jeszcze bardziej ściskał, spoko, aż mnie zabolą w przypływie adrenaliny podczas występów późniejszych jeszcze mam nadzieję haha ;-) . Nie zapomnę poza tym nigdy jak tańczyliśmy pierwszy raz The way you make me feel na próbie, mimo bardzo improwizatorskiego charakteru świetnie się bawiłem z Tobą, szczególnie przy bioderkowaniu:) i to było wyjątkowe przeżycie, wiem, że Tobie również się podobało i cieszy mnie to dlatego tym bardziej, byłaś pierwszą Tatianą:). Jesteś zawsze z Nami, a My jesteśmy z Tobą myślami i sercem, nawet pomimo odległości, która będzie nas dzielić. Kochamy Cie i przytulamy mocno :hug: :calus: . Oczywiście widzimy się 25 lipca pod drzewem, do zobaczyska ;-)
Awatar użytkownika
Eta

Post autor: Eta »

Ja się zbieram cały dzień, żeby napisać coś w odpowiedzi na post Edzi, aż mnie w końcu Wojtek uprzedził (i pewnie mnie to zmobilizowało, żeby się w końcu skoncentrować i napisać tego posta).
Edzia przez ten Twój wpis płakałam rano. No i tak, jak Wojtek cały czas mocno wierzę, że nas nie opuścisz i wrócisz do nas szybko- tak w mgnieniu oka, żebyśmy nie zdążyli nawet odczuć Twojej nieobecności. Jednak pamiętaj, że bez względu na to jak się potoczą nasze losy, to zawsze będziesz z nami i nigdy nie będziesz sama- you are not alone. No ale dość tego sentymentalizmu, bo ja nie dopuszczam do siebie myśli, że sobie gdzieś wyemigrujesz i nie będzie już potreningowych sprawozdań u Ciebie.
Do zobaczenia pod drzewem 25 tego.Buziaki.
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
Awatar użytkownika
Kama

oki

Edzia Ty wiesz i wszyscy wiedzą więc nie będę się rozpisywać :beksa:

powiem tak

YOU ARE NOT ALONE
NEVER EVER

jesteśmy rodziną i nic tego nie zmieni nawet odległość
jesteś skazana na dożywocie z MJST

NIE MA RZECZY NIEMOŻLIWYCH

dobrze wiesz o tym więc to NIE koniec spełniania tego co nam w duszy gra, tego co chcemy zrobić

zawsze byłaś, jesteś i będziesz z nami a my z Tobą nenene

skąd ja teraz wezmę laptopa do straszenia managerów :nerwy:

PS

25 - go wszyscy bez wyjątku na SMOOTHA będziemy robić fotki obecność obowiązkowa
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

Post autor: _*Aga*_222 »

Edzia, ja również mam nadzieję, że ten Twój wyjazd to tylko czasowy i że szybko do nas wrócisz! Będziemy za Tobą tęsknić, ale powtórzę to co już kilka razy tu padło, pamiętaj YOU ARE NOT ALONE :hug:

P.S Strasznie się za Wami stęskniłam Kochani! Do zobaczenia 25 :* BTW, o której to spotkanie? O 19.00? Bo muszę sobe transport wcześniej załatwić.
Awatar użytkownika
Kama

najprawdopodobniej o 19:00
pasuje wszystkim ??
Obrazek
Awatar użytkownika
Eta

Post autor: Eta »

Mi pasuje :-)
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
Gambara

Mi też pasuje ;-)
Awatar użytkownika
edyta_76

OJ Kochani łzy w oczach sie kreca i ciekna po poliku jak to czytam i jak o tym pomysle no ale zycie!HEHE no widze ze wszyscy Mnie tylko na wakacje wysyłacie ;-) Pozyjemy zobaczymy?Wojtus pieknie napisałes no ja i Tatiana glupija hehehe kurcze nawet nie wiecie jak mi ciezko :surrender: Eta nie płacz głupia to nie koniec swiata :hug: Kama torbe do laptopa ci pozycze nenene .oj moi kochani loveMJPT do niedzieli.Kama w marynarkach tez? :-o
Obrazek
Awatar użytkownika
Kama

Edzia tak pełna gotowość
pełen Smooth koszula, opaska, krawat, marynarka, opaska, kapelusz, już nie wspomnę o spodniach i skarpetkach :mj:
oczywiście będzie pewnie gorąco :smiech:

ale mamy wprawę w szybkim rozbieraniu się za Smootha :dance:
Obrazek
Awatar użytkownika
edyta_76

No kochani cos z ta pogoda nie tak :surrender: mam prosbe Wojtek ubiezesz ten piekny stroj na niedziele?BJ japrosic daj mi te przyjemnosc prosze ;-) Buzka
Obrazek
Gambara

Zmiana planów: jutro spotkanie pod drzewem o 19 30, drobne opóźnienie. Do zobaczyska ;-)
ODPOWIEDZ