/pisałam to w koszu, ale przeniosę jednak tutaj. jak wróci do kosza to wróci, trudno.;)/
daisy pisze:Właśnie przeczytałam na MJJC, że "Monster" będzie następnym singlem.
Niby ma powstać teledysk zawierający materiały, na których widać, jak śpiewa Michael (lub już powstał), singiel ma być wydany w styczniu.
Potwierdziły to dwie osoby, które mają informacje z pewnego źródła (jeśli chodzi o wydanie singla), ciekawe o co chodzi z tymi materiałami video.
Generalnie COŚ SIĘ DZIEJE, ale jeszcze nie wiem co.
Ekipa This Is It (tancerze) znów połączyli siły i pracują nad czymś - jest zdjęcie ekipy na treningu /facebook/ (
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 1179794763 )
Poza tym ten klip do Monster...
W tym momencie mam pytanie - skoro istnieje już/od dawna nagranie Michaela śpiewającego ten kawałek, to dlaczego Casciowie nie udostępnili chociaż ścinka tego, żeby od razu rozwiać wątpliwości? a skoro niczego takiego do tej pory nie ma, to jak zrobią ten klip? no chyba, że zrobią tak samo jak np. z WBSS na This Is It, połączenie kilku scen, niby z prób (3), ale piosenka i tak mogła być podłożona nawet z trasy HIStory
bardzo to ciekawe, nie powiem.
czekam z niecierpliwością na rozwój wydarzeń.
viva201 pisze:Dla mnie to AAAAAAAAA!!! i HA!!! wymiata.
Ha, i krzyk, bridge i wszystko
viva201 pisze:Chociaż w sumie...$ony się cieszy, że wzbudziło takie zainteresowanie. Większość ludzi zakupi płytę, żeby się przekonać czy to On czy nie On, i o to przecież chodzi w tej maszynie biznesowej. Rozgłos= większy popyt= wiecej zarobionej kasy.
dokładnie tak samo myślę i do kurki nędzy pisałam już o tym. dzięki! :)
Z drugiej jednak strony nei wydaje mi sie aby $ony sobie pozwoliło na wydanie płyty MJ'a jeśli by to nie był On...za to grożą przecież ogromne kary... Szeptanie
To tak jakby Rolex albo Svarowski sprzedawali podróby swoich produktów (na przykład).
/j.w./