zu pisze:No to wpadaj do nas :) Co prawda my osobiście (ja i Ty) nie znamy się, ale się poznamy :D
Będzie mi bardzo miło.
Myślalam o karnawale (Laura podsunęła mi ten pomysł hihi ) ,ale na razie muszę zobaczyć jak poradzę sobie z pisaniem pracy licencjackiej i zbliżajacymi się wielkimi krokami, egzaminami na koniec semestru.
MJowitek pisze:No prosze proszę..kogo ja tu widzę :)
To ino jo, Erna zy Ślonska.
MJowitek pisze:Witamy w naszym wątku :D
My tu w sumie mało piszemy, jak /chyba?/ widać, mamy stronkę i tam sobie opisujemy spotkania. Tu tylko śmiecimy :P
Wiesz, dzięki temu Waszemu wątkowi, wiemy co się dzieje we Wrocławiu.
Niech się przyzna z Wrocławia ten, kto był wczoraj w Daytonie. Bo coś mi się wydaje, że nie byłyśmy same z Forum (w sensie: ja, mav, dzina i tiger lilly)... No... który z Was miał fedorrę... i zgarnął 200zł...
No bo jeśli nikt z Forum, to miło mi zaanonsować, że są jeszcze zagubione majkelowe duszyczki, które nas nie odnalazły.
No coś w tym stylu. Ach, wyedukuj mnie w takim razie, wyedukuj, jestem takim wdzięcznym materiałem [biorę wszystko]
I jeszcze edycja: "niejesteś zainteresowany nieobserwuj "
Gramatyka odpowiednia do modrych slipków pod złotym kombinezonem
Aha - teraz jest odpowiednia chwila. Tomek ostatnio do mnie wypalił: "ZNÓW siedzisz na tym forum nieszczęsnym? Ja to muszę sprawdzić, czy to jakaś sekta nie jest!"