Koncerty Michaela w O2 w Londynie [niepotwierdzone]

Wszystkie tematy, wątki związane z koncertami Michaela w o2.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Mandey

Post by Mandey »

Shulamitka wrote:Mania_77, może podasz źródło swojej informacji?...
Prawie na wszystkich większych portalach pojawiły się takie informacje...
Ja zazwyczaj przeglądam TVN 24 chcąc się czegoś ze świata polityki, kultury itp. dowiedzieć... Tam również na to trafiłem.

http://www.tvn24.pl/24467,1587493,0,1,j ... omosc.html
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
akaagnes

Post by akaagnes »

Mania_77 wrote:Michael rozpaczliwie potrzebuje pieniędzy
tak, bo mieszka pod mostem, nie otrzymuje tantiemów, całą kase spławił w kasynie w las vegas w ciągu jednej nocy,a jego dzieci nie mają co jeść :smiech: ,,,,,, proooosze was
Mania_77 wrote:Wszyscy uznali, że nie jest już w stanie występować na żywo
jacy wszyscy? jacy wszyscy ja się pytam nenene
MJ_Aniuta

Post by MJ_Aniuta »

Zawsze prasa musi dodać coś od siebie, oby tylko same koncerty doszły do skutku ;-) Chociaż podawana cena biletów troche mnie przeraża..
akaagnes

Post by akaagnes »

hm, może przewidział jakieś rabaty dla fan clubów.....??? :happy:
SHADOWangel

Post by SHADOWangel »

Oj juz nie wkręcajmy ,że MIke ma setki milionów na koncie,gdyby jego finanse były w idealnym stanie ,nadal by jeżdził własnym samolotem ,nie wyprzedawlayby swojego majątku...i zamiast wynajać ten dom w Los Angeles,kupiłby go od razu....Prawdą jest,że nie koncertuje od 12 lat,nie wydaje plyt ,nigdzie ise nie udzieła,kilka procesów przegral..min in w 2004 roku, za odwolanie 2 koncertow sylwestrowych w 2000r ,musiał dać 5 mln ...adwokaci..itp rzeczy kosztują...Mike zyje ponad stan ..
Prawdą jest ,żąe koncerty moglby podreperowac jego finanse...ale lepiej niech wyda najpierw płyte ,i niech wtedy wyruszy w świat z nowym przebojowym matrrialem
akaagnes

Post by akaagnes »

SHADOWangel wrote:Prawdą jest ,żąe koncerty moglby podreperowac jego finanse...ale lepiej niech wyda najpierw płyte ,i niech wtedy wyruszy w świat z nowym przebojowym matrrialem
no właśnie ja i WSZYSCY na to czekamy, mógłby wyrzucić w świat jakiś singiel nawet, wabia i w międzyczasie przyłożyć się do płyty.
czy tylko MY chcemy, by haterom szczęki opadły? Michael, gdzie Twoja motywacja? *kicking michael's ass* :rocky:

:mj: hi hi..., ał ! .............

edit:

i kolejna zajawka z WP tym razem :smiech: , co portal to inna wersja i można się jeszcze czegos extra dowiedzieć .......................

Michael Jackson wraca na scenę?
2009-02-23 czytane: 1165

Michael Jackson prowadzi rozmowy w sprawie serii występów w Londynie. Król popu miałby pójść w ślady Spice Girls i Prince'a i zagrać aż 30 koncertów w sali O2. Za występy artysta miałby zgarnąć 150 milionów funtów. Jeśli wszystko dojdzie do skutku będzie to nowy rekord 20-tysięcznej sali. Poprzedni należał do Prince'a, który pojawił się na scenie O2 21 razy z rzędu.

- To ostatnia szansa, aby dużo zarobić i spłacić długi - zdradził informator pisma "The Sun". - Michael uznał, że minęło wystarczająco wystarczająco dużo czasu od jego publicznych występów.

Wokalista podobno pracuje nad nowym albumie. Wspomaga go m.in. Ne-Yo.

Ostatnia płyta Michaela Jacksona to "Invincible" z października 2001 roku.

(Michael Jackson) Image

-> używaj edycji postów.
mav
Shulamitka

Post by Shulamitka »

Mandey wrote:Shulamitka napisał:
Mania_77, może podasz źródło swojej informacji?...

Prawie na wszystkich większych portalach pojawiły się takie informacje...
Ja zazwyczaj przeglądam TVN 24 chcąc się czegoś ze świata polityki, kultury itp. dowiedzieć... Tam również na to trafiłem.

http://www.tvn24.pl/24467,1587493,0,1,j ... omosc.html
Dzięki Mandey.
The Sun wrote:- To ostatnia szansa, aby dużo zarobić i spłacić długi - zdradził informator pisma "The Sun".
...bo MJ jak wydaje koncerty, to nie dlatego, ze to jego zawód i chce to robić tak jak wszyscy inni ludzie, nie, to dlatego, że jest w strasznej sytuacji (jakiej - tutaj można pofantazjować), i nic go już nie może uratować... a najpewniej zaraz po zejściu ze sceny z 30 koncertu się rozleci... :wariat:
...Jeśli chcesz,znajdziesz sposób.Jeśli nie, znajdziesz powód...
Jeanny100

Post by Jeanny100 »

Podobno w każdej plotce tkwi ziarenko prawdy.Skoro MJ wydawał pieniędzy ponad możliwośći to nie mamy pewności czy aby za niedługo jego stan finansowy nie zacznie...hmmm....
Dla nas fanów to chyba dobrze,może w końcu doczekamy się czegoś w stylu turnee... ;-)
Image

Post by Shulamitka »

Jeanny100 wrote:nie mamy pewności czy aby za niedługo jego stan finansowy nie zacznie...hmmm....
Chciałabym, żeby mój stan finansowy zaczął tak.. hamm.. nenene
Nie twierdzę, że MJ rozporządza taką fortuną, jak za czasów Thrillera, ale nie przesadzajmy - dla prawie każdego muzyka tourne czy koncerty są sposobem na zarobienie pieniędzy, i nikt nie robi z tego powodu halo... oczywiście w wypadku MJ jest inaczej.
...Jeśli chcesz,znajdziesz sposób.Jeśli nie, znajdziesz powód...
Karottka

Post by Karottka »

akaagnes ma rację - powinniśmy się cieszyć, że chociaż się pojawi w Londynie. Ale jak będzie miał jeszcze więcej możliwości, pewnie wpadnie do jednego z trzech ulubionych miejsc... Przecież kocha Polskę, nie zapomni o nas ^^
Image
Maverick

Post by Maverick »

Robin Leach: koncerty Michaela w O2 to wymyślona bzdura

http://dlawas.net/go/4e6

:party:
Pank

Post by Pank »

Maverick wrote:Robin Leach: koncerty Michaela w O2 to wymyślona bzdura
No, niedobrze. Bo to znaczy, że umiera przecież. :nerwy:
sergi13

Post by sergi13 »

Zaraz będzie na wszystkich serwisach "Michael Jackson boi się,że podczas występu odpadnie mu nos!?" Tak już jest niestety na tym świecie
Image
Maverick

Post by Maverick »

W sumie, skoro nie podali, że Michael ma wystąpić w O2 z protezą nosa, sztucznym okiem i przeszczepionymi od delfina płucami, to można się było spodziewać, że ten występ to tylko ploty... :beksa:
Karottka

Post by Karottka »

Maverick - od delfina? xD Ajj, nie powinno być z nim tak źle... Ale z drugiej strony ja się chyba popłaczę... :beksa:
Image
Post Reply