Wczoraj lub dziś mieli wysyłać- spokojnie, to poważna firmaMegi1975 pisze:Ale zamawiałas.Czy poszłaś i było?
Kurcze ja zamawiałam w Europress i na razie nie mam od nich żadnej informacji ani tym bardziej magazynu
Sesja zdjęciowa dla "L'Uomo Vogue" [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
- Tiger Lilly
Właśnie wyszłam z Empiku. Z dwiema zagranicznymi gazetami. W jednej Michael, w drugiej mój ulubiony aktor. Stanowczo powinnam mieć więcej pieniędzy . Ech...warto było
To był ostatni egzemplarz włoskiego L'Uomo Vogue. Pani przy kasie, gdy go zobaczyła uśmiechnęła się konspiracyjnie i rzekła : "Taaak. Ostatni? Strasznie dużo ludzi szuka tej gazety!" I ja, patrząc na zdjęcia Michaela, wcale nie jestem tym zdziwiona.
To był ostatni egzemplarz włoskiego L'Uomo Vogue. Pani przy kasie, gdy go zobaczyła uśmiechnęła się konspiracyjnie i rzekła : "Taaak. Ostatni? Strasznie dużo ludzi szuka tej gazety!" I ja, patrząc na zdjęcia Michaela, wcale nie jestem tym zdziwiona.
When everything starts to fall
So fast that it terrifies you
When will you hit the wall?
Are you gonna learn to fly?
So fast that it terrifies you
When will you hit the wall?
Are you gonna learn to fly?
- Moon_Walk_Er
Ile tak wogóle kosztuje ten magazyn?
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Michael w L'uomo Vogue wygląda genialnie! Sesja jest po prostu świetna / jak ja dawno tej emotki nie używałam ;) /dzina pisze:
... ale zobaczyć Michaela na 5 okładkach na raz, to jest dopiero coś! / czy to już była sprzedaż hurtowa ? /
W dodatku mam świadomość, że jedna z tych gazetek jest MOJA!!!
Mogę to podsumować tylko w taki sposób
Przepraszam... musiałam się wyskakać za całą piątkę, żeby nie zapeszyć.
Nie wiem, który koleżanki dla mnie zostawią. Jeden do mnie mrugnął w każdym razie...
To na pewno będzie ten właściwy
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Nie mam do odsprzedania ale mogę pomóc w załatwieniu.Sugar pisze:Dołączam się... Gdyby ktoś chciał sprzedać pisać ; ]Moon_Walk_Er pisze:Czy ma ktoś może odsprzedać jeden egzemplarz?
Dziś wdepłam do empika i szczęka mi opadła. Dodali 4 nowe egzemplarze L'Uomo Vogue. W zeszłym tygodniu były dwa, które szybko znikły z półki, wygląda na to, że zamówili kolejne, bo jest popyt. :)
Jeśli jesteście nadal zainteresowani to dajcie znać.
Kasiu jakby co to daj znać, u mnie we Wrocku są dostępne egzemplarze, mogę pomóc.M.Dż.* pisze:Do mnie właśnie też dotarł- nieco zniszczony
Walczę z Europress o nowy.....
Ostatnio zmieniony czw, 25 paź 2007, 20:10 przez dzina, łącznie zmieniany 1 raz.
- Moon_Walk_Er