On jest olbrzymi!Jest taki duży bo to kocur i to kastrat do tego a kastraty są zazwyczaj większe niż zwykłe koty
Czym Ty go karmisz? ;p
To mało powiedzianemalakonserwa pisze:On jest olbrzymi!
Dołączam się!!! Kocur jest rzeczywiście pięknyStreetwalker pisze:Nie no,gratuluję takiego okazu pod swoim dachem
Tak te koty sa piekne, moga sie z nimi rownac tylko te norweskie koty (zapomnialem nazwy) takie podobne do rysiaviva201 pisze:Jeżeli mowa juz o dużych kotach to pokazę wam zdjęcie naprawdę bydlakajest rasy Maine Coon (czyt. Mankun) bardzo podobają mi sie te koty...
Main Coon... pierwszy raz zetknęłam się z tą rasą kiedy kupowałam mojego brytyjczyka.Canario pisze:Tak te koty sa piekne, moga sie z nimi rownac tylko te norweskie koty (zapomnialem nazwy) takie podobne do rysianawet chyba ladniejsze od Maine Coon.
Łooj... Nie chciałabym Cię martwić, ale moja koleżanka miała kota z tą samą dolegliwością i niestety nie dało się tego wyleczyć. Chyba, że weterynarz, który leczył kota kumpeli był, jak mawia mój dziadek "konowałem". Życzę Ci żeby Twój kotek wyzdrowiał. :)BlackDimension pisze:bardzo silne zapalenie nerek