Spotkania fanów w Poznaniu

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Hmmm....
Ok.Proszę się publicznie nie kłócic bo jeszcze zniechęcimy innych do spotykania się.8 listopada jestem w pracy 12 godzin i nie dam rady byc o 17.30.Kończe bardzo późno i bardzo późno mogłabym przybyć.A nie wiem czy chcielibyście się spotykać w tym dniu o 22.00.Pasuje mi 7 listopad lub 9 listopad z tych najbliższych jeżeli mowa o godzinach popołudniowych.Co wy na to??? :-/
Obrazek

Post autor: Trinity »

Jeanny ja się nie kłócę, tylko stwierdzam fakty i nie mam zamiaru zniesmaczać innych do spotkania, jak widać hubertous ukazuje swój poziom reagując na coś takiego... ;-)
No to 7 listopad, tylko powiedz o której godzinie?
P.S. Podaj mi w końcu Twój numer telefonu :)
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Ej Hubertus i Trinity proszę bez napinki wzajemnej,macie coś do wyjaśnienia to macie PW czy GG.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

Takie fakty jakie stwierdzasz Trinity, to fakty dla przedszkolaka ;-) A Twój poziom stoi w tym momencie właśnie na tym szczeblu i nie wyżej. Dość tej dziecinady w twoim wydaniu. Kończę tą denną dyskusję nie prowadzącą do niczego. I kto tutaj ma głowę? Po co się kłócić? Po co zaczynać? Po co prowokować? Uważam, iż jestem raczej zgodnym człowiekiem, dlatego zamierzam zgodnie zakończyć tą sprawę.

PS Nie wyszło przez gg (info dla Maro). Albo inaczej: nie dało się.
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
onlyKATE

Post autor: onlyKATE »

oj ładnie, ładnie.
Jeanny100 pisze:7 listopad
Ta data nie otrzymała chyba wcześniej żadnych sprzeciwów.

A inni? Przeglądając temat, zauważyłam, że np. Michael_fan i Mjabs również wyrażały chęci.
Cisza.
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Hmmm.W takim razie 7 listopada proponuję godzinę 17.00
Miejsce:Empik przy ul.Ratajczaka.Oczywiście mam nadzieję że przyjdzie więcej osób.Pozdrawiam i do zobaczenia jutro.Hubertous bedziesz???Co z resztą??? ;-)
Obrazek

No i po spotkanku....
Trinity obawiałam się że mogłabyś mnie nie poznać a tu proszę,proszę...
W życiu bym Cię nie poznała-tak trzymac,pozdrowienia dla kolegi którego imienia nie pamiętam-oby więcej takich fanów.No i droga onlyKate super że się jednak zdecydowałaś.Wszyscy byliście super-pozdrawiam ;-)
Obrazek

Post autor: onlyKATE »

Nie wiem jak Wam, ale mi bardzo podobał się sam moment spotkania.
Empik, przywitania, a w tle DSTYGE. Michael jak na życzenie. ;)

Dziękuję bardzo za miły wieczór. I za zdjęcie od Trinity ;p
Ogółem pierwsze moje lokalne spotkanie uważam za udane.

Mam tylko nadzieję, że następnym razem nie będę musiała się legitymować. ;d
I że kolega dołączy do forumowego społeczeństwa.

Miłego. ;-)

PS. Bożee.. mieć fanów dwie ulice dalej i nic o tym nie wiedzieć. ;pp
Obrazek
Awatar użytkownika
Trinity

Post autor: Trinity »

Haha! Za zdjęcie nie musisz dziękować :) Naprawdę było miło Cię poznać onlyKATE, o Jeanny nie mówię, bo się trochę już znamy. Udane bardzo spotkanie, miło się rozmawiało, faktycznie ten Michael w empiku prawie jak by był specjalnie dla nas ^^. Oby więcej takich zlotów!
Gość

Post autor: Gość »

Faktycznie spotkanie się udało. Spokojnie onlyKATE nie musisz się już legitymować :P Pozdro =)
Awatar użytkownika
Jeanny100

Ooo...widzę że kolega się zarejestrował.Bardzo dobrze-zapomniałam podziękowac za zapalniczkę-strzelcy są wśród nas.Niestety rozchorowałam się na dobre :smutek:
Obrazek

Dziś w Poznaniu zawitała koleżanka MOtylek-zdaj relacje z przedstawienia nenene
A teraz najnowszy news:
16 listopada godzina 17.00 Empik ul.Ratajczaka.
Do Zobaczyska moi drodzy ;-)
Obrazek

Post autor: motylek »

hehehe....to był spektakl moja droga:P ... aktorzy odznaczyli się bardzo dobrą grą aktorską aczkolwiek sam spektakl był trochę zakręcony co w konsekwencji spowodowało słaby odbiór przez publiczność (np pan obok mnie zrezygnował z oglądania i po prostu zasnął)

hmmm...bardzo zależy mi na przybyciu na ten zlocik,więc postaram się dojechać...
pozdrawiam :mj:
Awatar użytkownika
Jeanny100

Motylu liczymy na Ciebie...
POjawi się smietanka towarzyska.
POzdrawiam i zapraszam wszystkich poznańskich fanów 16 listopada godzina 17.00
Obrazek

Post autor: SHADOWangel »

ja będe w Poznaniu 21,22,23 listopada ,wiec chętniwe bym sie spotkal":P
ODPOWIEDZ