Firma notjustshop.com stworzyła koszulki z MJową grafiką. O projekcie tym piszą na swojej stronie tak:
Ta koszulka to skromny hołd dla wielkiego artysty - Michaela Jackson'a. To z myślą o nim i jego ponadczasowej muzyce stworzyliśmy ten projekt. Mamy jednak nadzieję, że sama grafika jest na tyle ciekawa, że nie tylko wielbiciele MJ staną się fanami tej koszulki :)
Koszulki kosztują 28zł, są dostępne w różnych rozmiarach. Prezentują się naprawdę ciekawie. Wg. mnie mają fajny design, to coś naprawdę nowego i innego:
Koszulkę taką możecie wygrać w fotograficznym konkursie na stylizację michaelową. Niewiele wysiłku, a nagroda może być wasza :) Więcej o koszulkach i konkursie na tej stronie.
A wam jak sie podoba?
Ostatnio zmieniony śr, 19 paź 2011, 20:14 przez Mike, łącznie zmieniany 1 raz.
W sieci sklepów FLO pojawiły się figurki MJa w trzech wersjach.1.THIS IS IT wys.ok 20 cm,2.BILLIE JEAN wys.ok 20 cm [cena:27.90]3.BILLIE JEAN ze statywem i mikrofonem MJ w słynnej pozie chwytający się za wacka wys.ok 45 cm [cena 60 zł-chyba a przynajmniej w tych okolicach] niestety nie mam zdjęć ponieważ korzystam z mobilnego wi-fi w telefonie.
mała normalnie kosztuje około 30zł
większa około 60 zł
Są w sieci sklepów FLO http://flo-store.com/
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
To prawda, na ebay'u widzialam te figurki za 100zl + ok. 30zl przesylki. Wedlug mnie sa warte ceny, dobre wykonanie, figurka jest ciezka i estetycznie wyglada.
Ja mam dwie figurki Billie Jean, ale sprzedawcy nie wiedzą nic jakoby była też trzecia This is it? czy może ktoś dać fotkę? Byłam w warszawskich FLO i nie było nigdzie tej 3ciej...
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
ooł koszulka niezła ;d Tylko ten biały do mnie nie przemawia ;p Ktoś widział je już we wrocławskich HM'ach?
A auto dalej nie może znaleźć nabywcy.. osobiście nie podoba mi się w nim tylko ten motyw z krzyżem na drzwiach.. to już lekka przesada, choć mimo wszystko przejechać się takim marzenie ^^
You gave me strength when I wasn't strong
You gave me hope when all hope is lost
You opened my eyes when I couldn't see...
Na allegro tego pełno ;p
Takie dekoracje są chyba coraz popularniejsze, ale ta akurat nieźle wygląda na czerwonej ścianie :)
Ja niestety nie mam możliwości na taka naklejkę :( ale zrekompensowałam sobie to podobną koszulką ;D
You gave me strength when I wasn't strong
You gave me hope when all hope is lost
You opened my eyes when I couldn't see...