This Is It! -> Organizacja/Porady

Wszystkie tematy, wątki związane z koncertami Michaela w o2.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Lilka

Post autor: Lilka »

Tylko nie przyszło ci do głowy że za te bilety KTOŚ będzie musiał zapłacić, no nei każdy ma tyle kasy żeby jednorazowo wydać taką sumkę :P
A co z aniołem? – gdyby ktoś wiedzieć chciał –
Mam ledwie bliznę, bo przy mnie stał…

I love you Michael ;(
Awatar użytkownika
Bartek13

Post autor: Bartek13 »

Tylko ze koncertów ma by 10, a stadion ma pomieścić jakoś z 20.000tys osob wiec patrzac na ilosc koncertow to przewinie sie ponad 200.000tys ludzi, moze akurat ktos z nas dostanie bilet ;]
Obrazek
Maverick

Post autor: Maverick »

Lilka pisze:Maverick, po pierwsze to że jestes troszeczkę wyżej w ,,hierarchi" forumowiczów to nie znaczy że możesz zadzierac nosa...
Po drugie to nie każdy ma możliwośc kupienia biletu osobiście, nie każdy da sobie z tym rade i przede wszystkim nie każdy ma możliwość dojazdu do Londynu. Jeżeli ty masz to gratuluję, ale my piszemy w tym wątku bo chcemy pojechać tam wszyscy razem, jako grupa fanów. Jak ktoś nie jest zainteresowany żeby jechać całą grupą to niech tu nie zagląda i nie pisze, ale dajcie nam możliwość wypowiedzenia się i organizacji całego przedsięwzięcia na łamach forum, ściślej w tym temacie...
Hierarchia nie ma tu nic do rzeczy.

Nosa zadzieram zawsze. Taki charakter.

Temat nie jest o samopomocy w kupowaniu biletów (a powinien!) a o autokatrze ( :wariat: !) Na temat jechania "grupą" już wyżej pisałam. Marnujecie czas gadając o transporcie a nie o biletach, ponieważ nie ma to żadnego sensu.
Ostatnio zmieniony pt, 06 mar 2009, 19:54 przez Maverick, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

wiesz, ale to też jest jakiś sposób.. :-P
Obrazek
Awatar użytkownika
Streetwalker

Post autor: Streetwalker »

Nie żebym się wtrącała,bo ja nie jadę,ale pomysł z zamknięciem tematu na jakiś czas jest rozsądny.Niby mogę zignorować to,że coś się nowego pojawiło,ale kurde jestem ciekawa czy coś się zmieniło(w kwestii biletów itd.),pomimo tego,że się nie wybieram.No i wchodzę...a tu teksty typu"musimy się zorganizować" i to powtarzane 100 razy.Bez sensu.Tak jak napisał Mandey,nie wiecie na czym stoicie tak więc dyskusje na temat gdzie będziecie spać,czym tam dojedziecie są zbędne.Chyba,że wam to sprawia radochę to na czat,moi mili na czat ;-) Zresztą i tak pewnie prawie wszyscy nieletni napiszą w ostatniej chwili,że mama nie pozwoliła,więc ja bym się tak nie ekscytowała;]
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

Wiesz jaka jest różnica między Madonną a Michaelem? bo ONA to robi dla kasy a MICHAEL dla nas. nenene
Obrazek
Lilka

Post autor: Lilka »

Kochani, piszemy narazie o transporcie bo nie mamy żadnych konkretów w sprawie biletów, nikt nie ma! Próbujemy cały czas działać w stej sprawie ale jak wiecie szansa na uzyskanie biletu jest znikoma...także apelujemy, dajcie znać jeżeli nadaży sie okazja, że ktoś będzie w Londynie i będzie mogł nam kupić bilety!
A co z aniołem? – gdyby ktoś wiedzieć chciał –
Mam ledwie bliznę, bo przy mnie stał…

I love you Michael ;(
Mandey

Post autor: Mandey »

Tak jak wspominałem.
Efektów nie widać. Grono moderatorów MJPT życzy łaski Bożej
wszystkim tym którzy chętni są do kupienia biletów i zobaczenia na własne oczy artysty, który zwie się Michael Jackson.
Tych którym uda się kupić bilety zapraszamy w przyszłym tygodniu do tego tematu, by móc w gronie szczęśliwców rozmawiać o ewentualnym wspólnym wyjeździe na koncert do Londynu.
Na ten czas temat zamykam, choćbym miał to głową przypłacić.
Dziękuję za uwagę.

ps. Wszelakie tematy o podobnym znaczeniu będą usuwane a twórcy zostaną nagrodzeni ostrzeżeniem z mojej strony.
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
Amadeusz Jean

26 lipca O2 Arena

Post autor: Amadeusz Jean »

Michael Jackon kto 26 lipca??
Organizujemy jakiś autokar?? Bo ja jestem za, z tego co widziałem to sporo nas:D
Obrazek
Dum spiro spero

Post autor: Dum spiro spero »

tak TAK TAK !! Udało się,zresztą z pomocą Twoją Amadeusz i Anety.Tak się ciesze :mj:
Też byłbym za autokarem i wybraniem się w więcej osób :happy: :happy: :happy:
Awatar użytkownika
brzoskwinka

Post autor: brzoskwinka »

28 lipca kto ma na ten dzień bilety?
I'll never let you part,You're always in my heart
Obrazek
Shulamitka

Post autor: Shulamitka »

ten watek jest z tego co widzę dla tych co 26... ale myślę że lepiej by było zrobić ogólnie dla tych co jadą.
...Jeśli chcesz,znajdziesz sposób.Jeśli nie, znajdziesz powód...
Awatar użytkownika
brzoskwinka

28 lipca O2 Arena

dopisywać się kto ma na ten dzień bilet;)
Obrazek
Mandey

Post autor: Mandey »

Zmieniłem tytuł tematu, tu się organizujcie i umawiajcie co do wyjazdu na koncerty.
Z mojej strony szczere gratulacje dla szczęśliwców! :mj:
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
brzoskwinka

Mandey dziękujemy:)
Obrazek
ODPOWIEDZ