Spotkania fanów w Łodzi
No to super, widzę, że w końcu zaczyna się coś klarować:)
Z tego, co widzę, większość z nas dotarłaby na miejsce koło 12, justBeatIt nie dałabyś rady spotkać się z dziewczynami pod Galerią? Ja będę jechała z Dołów, przez Pomorską, ale jak coś, to mogę zmienić trasę i kogoś ze Śródmieścia "odebrać";)
Tylko co z tym znakiem rozpoznawczym? Bo ja jeszcze Was nie widziałam:P
Aha! i które dokładnie miejsce? Bo do ogrodu jest kilka wejść, jeśli się nie mylę:) Zaraz poszukam jakiegoś planu:)
Z tego, co widzę, większość z nas dotarłaby na miejsce koło 12, justBeatIt nie dałabyś rady spotkać się z dziewczynami pod Galerią? Ja będę jechała z Dołów, przez Pomorską, ale jak coś, to mogę zmienić trasę i kogoś ze Śródmieścia "odebrać";)
Tylko co z tym znakiem rozpoznawczym? Bo ja jeszcze Was nie widziałam:P
Aha! i które dokładnie miejsce? Bo do ogrodu jest kilka wejść, jeśli się nie mylę:) Zaraz poszukam jakiegoś planu:)
- justBeatIt
Madziula9 też się cieszę, że wreszcie poznam fankę Michaela w moim wieku :)
Dangerous_Dominika tak , chodzi o fabryczny i bardzo chętnie skorzystałam z Twojej propozycji wyjścia po mnie, bo ja z dworca umiem dojść tylko do galerii, ale i tego nie jestem pewna (te podziemne przejścia doprowadzają mnie do szału) :)
no więc piątek, tak? to która godzina? bo muszę sprawdzić, o której mam autobus:)
w sumie mogłabym dojść do galerii... chyba trafię ;]
Dangerous_Dominika tak , chodzi o fabryczny i bardzo chętnie skorzystałam z Twojej propozycji wyjścia po mnie, bo ja z dworca umiem dojść tylko do galerii, ale i tego nie jestem pewna (te podziemne przejścia doprowadzają mnie do szału) :)
no więc piątek, tak? to która godzina? bo muszę sprawdzić, o której mam autobus:)
w sumie mogłabym dojść do galerii... chyba trafię ;]
- Dangerous_Dominika
justBeatIt pisze:Dangerous_Dominika tak , chodzi o fabryczny i bardzo chętnie skorzystałam z Twojej propozycji wyjścia po mnie, bo ja z dworca umiem dojść tylko do galerii, ale i tego nie jestem pewna (te podziemne przejścia doprowadzają mnie do szału) :)
to tak bo z Milenka i Madzia mam sie spotkac pod Galeria..wiec albo pojde na dworzec abo wiesz moze gdzie jest pasaz Shillera?bo to kolo mnie wiec bym nie musiala leciec albo Hortex??;]
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
- justBeatIt
- Dangerous_Dominika
- Dangerous_Dominika