I hope So, choć film jest ok. do połowy, po te zaczyna się, całe G, związane z michaela NIBY niedorozwojem i uposledzeniem, no i ta skóra... o boże...guruFARMI wrote:dobrze ze tak pozno, moze nikt tego nie obejrzy
Man In The Mirror - The MJ Story
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson

http://www.youtube.com/user/ktossomeone

http://www.youtube.com/user/ktossomeone
MJ w telewizorze na TVP3 - chyba :-)
Hej, ale mnie tu dawno nie było, hehe chyba od września - upps sorry,
Oki ale do rzeczy:
Coś mi przemknęło że chyba jakiś film o MJ ma być w tym tygodniu, na TVP3 ale nie daje głowy, szukałem w gazecie i tylko się natknąłem na coś w czwartek o 23 - pt.: "Człowiek w lustrze" ale czy to o Majkelu to nic nie napisali.
Karolci się pytałem (DirtyDiana) ale też nie zorientowana
hehe po Sylwestrze
A jak tam Sylwek ?
udany ?
bo u mnie rewelacja,
Mieliśmy małe mieszkanko M1+kuchnia,łazienka
i 6 osób, w tym kolega którego dopiero co poznałem
Muza leciała na zmianę z CD lub z Radia
Chciałem gramofony znieść i coś na vinylach teges, ale przestrzenność apartamentu jakoś nie pozwoliła :-(
Hehe w radiu same hity,
no nawet Radio ZET (
) się pochwaliło że posiada Billy Jean
... i się zaczęło: "Erwin !!! - pokaż jak to sie tańczy",
hehe potem kumpel puścił z CD mixy Clubowe MJ, (w tym HIStory [Tony Moran's History Lesson] i już moja panna dowiedziała się w którym momencie głowę rozbiłem)
koleżanka chciał Heal The World - bo to super balladka, jednym słowem Nikt prócz mnie MJ na co dzień nie słucha, a tu nagle takie akcenty
Oki,
kochani,
polukajcie co z tym filmem o MJ w tym tygodniu.
Oki ale do rzeczy:
Coś mi przemknęło że chyba jakiś film o MJ ma być w tym tygodniu, na TVP3 ale nie daje głowy, szukałem w gazecie i tylko się natknąłem na coś w czwartek o 23 - pt.: "Człowiek w lustrze" ale czy to o Majkelu to nic nie napisali.
Karolci się pytałem (DirtyDiana) ale też nie zorientowana
hehe po Sylwestrze

A jak tam Sylwek ?
udany ?
bo u mnie rewelacja,
Mieliśmy małe mieszkanko M1+kuchnia,łazienka
i 6 osób, w tym kolega którego dopiero co poznałem

Muza leciała na zmianę z CD lub z Radia
Chciałem gramofony znieść i coś na vinylach teges, ale przestrzenność apartamentu jakoś nie pozwoliła :-(
Hehe w radiu same hity,
no nawet Radio ZET (

... i się zaczęło: "Erwin !!! - pokaż jak to sie tańczy",
hehe potem kumpel puścił z CD mixy Clubowe MJ, (w tym HIStory [Tony Moran's History Lesson] i już moja panna dowiedziała się w którym momencie głowę rozbiłem)

koleżanka chciał Heal The World - bo to super balladka, jednym słowem Nikt prócz mnie MJ na co dzień nie słucha, a tu nagle takie akcenty

Oki,
kochani,
polukajcie co z tym filmem o MJ w tym tygodniu.
Re: MJ w telewizorze na TVP3 - chyba :-)
O tym już jest na forum:
o Tutaj
o Tutaj
Re: teraz jest rok 2006
Ale teraz ten film puszczą w środe na TVP3jack2421 wrote:co wy za stare posty umieszczacie płyta juz sie ukazała dawno

Człowiek w lustrze TVP3
Emisja: czwartek, 5 stycznia, godz. 23:35
http://ww2.tvp.pl/1349,20060102285989.strona
http://ww2.tvp.pl/1349,20060102285989.strona
CZŁOWIEK W LUSTRZE - dzis 23.35
Nie wiem czy ktos to juz zapodawał....przejrzałam , co się dało i po tematach nie widze, więc może sie nie potwórzę - jakby co- sama sie przeniose do kosza 
Otóż za kilknaście minut na TVP3 Regionalna pokażą "Man In The Mirror" - to COŚ z Flexem Andersonem pomalowanym na trupioblado
Gdyby ktoś miał ochote zerknąć - podaję. Ja uważam to za dno, ale moze ktos jeszcze nie widział, a chciałby mieć swoje zdanie.
"Człowiek w lustrze" TVP3 23.35
ps. Dzięki MOLO

Otóż za kilknaście minut na TVP3 Regionalna pokażą "Man In The Mirror" - to COŚ z Flexem Andersonem pomalowanym na trupioblado

"Człowiek w lustrze" TVP3 23.35
ps. Dzięki MOLO

"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Ja ten filmik kupiłam w gazecie i mam go w domu
wiec naszczęście nie musiałam siedzieć przed telewizorem w nocy i oglądać i np na drugi dzień zaspać do szkoły a pewnie tak by było u mnie
Mi ten film zabardzo mi się nie podobał
aktor który grał naszego Michaela był dziwny (moim zdaniem) nie podobał mi się.
Pozdrówka

Mi ten film zabardzo mi się nie podobał

Pozdrówka

Historia Król Popu w gazecie Tina kto oglądał??
hej ma pytanko o czym jest film o m.j który był w Tinie mam okazje go kupic ale nie wiem czy warto ! pozdrawiam 

jack2421