mi i Anecie pasuje i 29.01 i 5.01. w zasadzie to cale ferie raczej sie nigdzie nie wybieramy, wiec tez sie mozemy dostosowac
szkoda, ze nie bedziemy mialy okazji poznac kolezanki Kaskowej
Ona jeszcze na wakacje będzie;) Ja bym mogła pewnie coś koło 14, albo nawet wcześniej, bo liczę, że nasz dyrektor jak zwykle nas zwolni trochę wcześniej przed feriami:) mi pasuje 5 lutego, albo w jakiś dzień tego drugiego tygodnia:) Hm, a kolega z Reszla ma zamiar wpaść teraz albo kiedyś tam?
W sumie to możemy zorganizowac obydwie propozycje
Chyba że któraś z was ma coś przeciwko ;)
Tak dla rozjaśnienia sprawy Kasiu ja mam busa z Ostródy do Olsztyna o 13.45 lub 15.30 i nie wiem którym jechać odpowiadają mi obydwa, ale jeśli chciabyś się wsześniej spotkać to mogę przyjechać tym o 13.45 to w Olsztynie byłabym około 14.45 To co? :)
Wiesz, to przyjedź wcześniej, bo jak mamy być na 17 u Ady to się chyba nie wyrobimy jakbyś była o 16:30. Spotkamy się przy empiku o 15:) i potem jakoś dotrzemy do Ady:)
Okazało się jednak że nie mogę jechać busem o 13.45 bo muszę jeszcze odwiedzić dziadków i złożyć im życzenia . A więc muszę przyjechać okejką o 15.30 .. Będę pod alfą o 17..[moja mama na maxa boi się mnie puścić bo mówi że jest zimno i boi się że okejka stanie w jakims polu i nie będzie chciała ruszyć, lipa będzie jak się okaże że w ostatniej chwili powie ostateczne ''nie'' ale narazie jestem dla niej grzeczna xd]
właśnie kiedy?:) Może w ciągu tyg. koło 16-17? nie wiem, poniedzialek, wtorek, sroda, czwartek, mi w sumie tylko średnio piątek pasuje, bo do domu musze jechać. Hm? jakieś propozycje?;-)
ja jestem do końca tego tygodnia w Warszawie, w drugim tygodniu jak najbardziej pasuje ;D
więc może niech podrzucą jakiś termin Ci, co mają napięty grafik XD
EDIT:
nie pasuje mi poniedziałek i wtorek. reszta to jak najbardziej, tylko Kaskowa mówiła, że jej piątek nie pasuje, więc postanowiłyśmy wspólnie z Kasią, że w takim razie środa lub czwartek. To jak misiaczunie? XD