Yasmin LeBonJustine1304 pisze:Kim jest i jak się nazywa kobieta z teledysku "Who Is It"?
modelka, obecnie stylistka
oraz druga starsza
Lois Chiles aktorka
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Yasmin LeBonJustine1304 pisze:Kim jest i jak się nazywa kobieta z teledysku "Who Is It"?
Tytuł tego utworu to Soon and very soon. Pieśń była wykonywana na wielu pogrzebach.M.J.[*] pisze:Chciałam się zapytać czy wiecie może jak nazywa się pieśń wykonana przez chór podczas uroczystości pożegnalnej Michaela ? mam na myśli kiedy....pojawili się Jego bracia z trumną.
To było 3 września 1997 w Ostend w Belgii (nie wiem czy to miasto ma swoją polska nazwę).soulsation pisze:Michael w wywiadzie z Barbarą Walters powiedział,że 2 koncerty zagrał w hołdzie księznej Diany, gdzie zaśpiewał SMILE i Goone too soon.Gdzie były zagrane te koncerty,i jak można to podajcie link szczególnie do smile.
Michael kontraktem z Sony zoobowiązał się do wydania 7 płyt w przeciągu 16 lat. Niestety powstały tylko 4/5/6(niewiadomo czy Number Ones też się wlicza,a HIStory traktować jako 1 krążek,czy 2 oddzielne)-Dangerous,History,B.o.t.d.f,Invincibledaria3891 pisze:Ile wg umów z Sony, Michael miał wydać jeszcze albumów po Invincible?