Czego chcielibyście się dowiedzieć o Michaelu?
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- marcinokor
-
- Heart-break-er
Michael i psy
Gdzieś czytalam że nie mial iże to jedyne zwierzęta których się obawiał bo był świadkiem jak pies kogoś zaatakował
SARA5555
- Heart-break-er
Też tak myślałem, dzięki za utwierdzenie mnie w przekonaniusaba pisze:Nie jest to satyna?
A wracając do tematu to jaki związek miał Michael z piosenką "Kiss And Tell" zespołu Brownstone ?
To Escape The World
I Got To Enjoy That Simple Dance
And It Seemed That Everything Was On My Side
(Blood On My Side)
She Seemed To Say Like It Was Love
I Got To Enjoy That Simple Dance
And It Seemed That Everything Was On My Side
(Blood On My Side)
She Seemed To Say Like It Was Love
-
-
Do Billa Clintona .List jest podpisany do kogo i wystarczy tylko lepiej sie przyjrzeć:):)
Mój Fan Page na Facebooku Michael Jackson- The King. http://www.facebook.com/pages/Michael-J ... 6198481706
I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake!!!
I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake!!!
- marcinokor
Ostatnio znowu mnie to bardzo interesuje:
1. Kiedy dokładnie została nagrana piosenka "Best Of Joy", czy na pewno w 2007 roku? (jeśli tak, skąd to wiadomo itd.)
2. Kiedy zostały nagrane setki Michaela do filmu "This Is It"? (setki = te wypowiedzi w tle)
x
Dzięki za 2 odpowiedzi na PW, ale są jednak dla mnie o tyle mało wiarygodne, że się rozmijają w wersji i nie pokryte dowodem.;) Właśnie dlatego chcę sprawdzić info. Wiem o nowym 'clue' od Pearl Jr i choć generalnie jej wierzę, to jednak nie ślepo i zawsze/zazwyczaj sprawdzam informacje w kilku źródłach. Pytania więc są nadal aktualne (2-gie ciągle od listopada 2009), bo jednak nie znalazła się na razie jedna wiarygodna wersja. Niemniej dziękuję.
1. Kiedy dokładnie została nagrana piosenka "Best Of Joy", czy na pewno w 2007 roku? (jeśli tak, skąd to wiadomo itd.)
2. Kiedy zostały nagrane setki Michaela do filmu "This Is It"? (setki = te wypowiedzi w tle)
x
Dzięki za 2 odpowiedzi na PW, ale są jednak dla mnie o tyle mało wiarygodne, że się rozmijają w wersji i nie pokryte dowodem.;) Właśnie dlatego chcę sprawdzić info. Wiem o nowym 'clue' od Pearl Jr i choć generalnie jej wierzę, to jednak nie ślepo i zawsze/zazwyczaj sprawdzam informacje w kilku źródłach. Pytania więc są nadal aktualne (2-gie ciągle od listopada 2009), bo jednak nie znalazła się na razie jedna wiarygodna wersja. Niemniej dziękuję.
Ostatnio zmieniony czw, 14 kwie 2011, 21:18 przez akaagnes, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Jak to jest, że Jacksonowie byli kiedyś biedni i podobno czasem nie mieli co do garnka włożyć a są i zdjęcia jak byli mali i filmy. To były ich sprzęty czy ktoś z rodziny bądź przyjaciół przychodził i ich nagrywał bądź fotografował.
I jeszcze jedno. Czy La Toya kiedykolwiek odwiedziła Neverland? Nigdy nie widziałam żadnego zdjęcia w Neverland.
I jeszcze jedno. Czy La Toya kiedykolwiek odwiedziła Neverland? Nigdy nie widziałam żadnego zdjęcia w Neverland.
Ostatnio zmieniony pt, 15 kwie 2011, 22:36 przez Justine1304, łącznie zmieniany 1 raz.
- Heart-break-er