Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Stranger In Moscow Mniej wyróżnia się dziś, niż rywal, pomimo że to arcydzieło wciąż. Słabszy jednak kandydat na podium.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
ku#wa, teraz to mam poważny problem.....
jestem trochę pijana, co mi utrudnia myślenie w tym momencie
ale ... tak broniłam SIM, groziłam, straszyłam... i zostane mu wierna
zatem głos na TDCAU prison version, które jest zajebiaszcze i sto razy lepsze od brazylijskiej wersji, ale ku#wa nie pozostawiacie mi wyboru.... dla SIM zroię wszystko, absolutnie
jestem trochę pijana, co mi utrudnia myślenie w tym momencie
ale ... tak broniłam SIM, groziłam, straszyłam... i zostane mu wierna
zatem głos na TDCAU prison version, które jest zajebiaszcze i sto razy lepsze od brazylijskiej wersji, ale ku#wa nie pozostawiacie mi wyboru.... dla SIM zroię wszystko, absolutnie
Bez przekonania głosuję na TDCAU (wersja więzienna).
Po raz kolejny dostrzegam, że Najsłabsze Ogniwo jest zabawą równie nieprzewidywalną, co wyścigi Formuły 1 (vide dzisiejsze zmagania na torze w Korei).
Chyba jednak bliższe są mi cierpienia cicho łkającej duszy niż wrzaskliwa walka z systemem. Ale, podkreślam, oba kfm-y są dla mnie równie silne emocjonalnie w odbiorze.
Po raz kolejny dostrzegam, że Najsłabsze Ogniwo jest zabawą równie nieprzewidywalną, co wyścigi Formuły 1 (vide dzisiejsze zmagania na torze w Korei).
Chyba jednak bliższe są mi cierpienia cicho łkającej duszy niż wrzaskliwa walka z systemem. Ale, podkreślam, oba kfm-y są dla mnie równie silne emocjonalnie w odbiorze.
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl
www.forumgim6.cba.pl
- SuperFlyB.
magnolia pisze:Stranger In Moscow.
Talitha pisze:Stranger in Moscow
ghost_ola pisze:Stranger in Moscow
Anet18 pisze:Stranger in Moscow
Oj kochani, wybieracie się na wojnęSpeed Demon pisze:Stranger in Moscow
Więzienie, mimo, że genialne, przegrywa z Obcym. No w końcu kto chciałby siedzieć w pudle??? Już lepiej przechadzać się uliczkami NYC udającego Moskwę.
PS Czemuż no nie chcecie dopuścić trochę spokojniejszego MJ'a na podium? Czy On zawsze musi walczyć? Być agresywny? Wkurzony (mówiąc delikatnie)? Dajcież Mu trochę odzipnąć
- polishblacksoul
dziwne, dziwne rzeczy sie tu dzieja. dla mnie SIM jest w czolowce najlepszych teledyskow michaela. bardzo nastrojowy klip, fajny efekt ogromnych kropli spadajacych z "moskiewskiego" nieba, gra aktorska wykonawcy wpasowana w klimat, michael melancholijny, refleksyjny, do tego stylowa czern i biel no i "rzut" wlosami w tyl na sam koniec... mm, jak mozna probowac pozbyc sie takiego cudenka? nie stawiajmy wyzej efekciarstwa nad efektownosc
moj glos na they don't care about us (prison version)
moj glos na they don't care about us (prison version)
> > > Po prostu dobra muzyka
- Sephiroth820
- Site Admin
- majkelzawszespoko
Z ciężkim sercem, z bólem rozdzierającym głosuję na They Don't Care About Us (Prison Version), bo z całym szacunkiem do miażdżącego przekazu owego kfm, Stranger, w swojej melancholii, o włos bardziej się broni. Nie mogę na niego podnieść ręki... A przynajmniej nie w tym starciu...
Też to rozważałam, jeśli chodzi o dogrywkę.Maverick pisze:Już miałam napisać, że się wycofuję z głosowania
no cóż, w tej sytuacji głosuję na They Don't Care About Us (Prison Version), chociaż uważam, że jest dużo lepsze od wersji brazylijskiej... kfm do Strangera ma swoj klimat, jest inny od innych teledysków Michael'a. Nie ma buntu, złości, tylko bezradność wobec niektórych sytuacji, które mają miejsce w życiu i smutek... i chyba to mnie w nim urzeka... plus za wizerunek MJa. Jak najbardzie można sie identyfikować z takim Michael'em...
"Zauważyłem, że wszyscy, którzy popierają aborcję zdążyli się już urodzić ”- Ronald Reagan