Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
- Black_or_white
O mamo.... SIM
Bo jest zbyt ponury i melancholijny.... A argument że Michael jest w nim bardzo sexy jakoś do mnie nie przemawia... Wolę go krzyczącego i wyrażającego złość...
Choć mój głos już chyba nic nie da...
Bo jest zbyt ponury i melancholijny.... A argument że Michael jest w nim bardzo sexy jakoś do mnie nie przemawia... Wolę go krzyczącego i wyrażającego złość...
Choć mój głos już chyba nic nie da...
Przepraszam że tak późno...
Podobnie jak ja .dk997 pisze:O mamo.... SIM
Wykrzyczenie gniewu zresztą jest zdrowsze niż poddanie się smutkowi które ma miejsce w "Stranger In Moscow".
zapraszam i polecam: http://msfeliciam.blogspot.com/
- blackvarnish
Konsekwentnie TDCAU prison version.
This is the world we live in
And these are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in.
Last.fm
And these are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in.
Last.fm
O mamo! Kurcze na żaden z nich nie głosowałam, ale skoro trzeba wybrać tylko spośród tych dwóch to niech będzie They Don't Care About Us (Prison).
SIM stoi u mnie na miejscu drugim a na więzienną wersje głosowałabym w kolejnej rundzie, stało się inaczej więc wyjścia nie mam.
SIM stoi u mnie na miejscu drugim a na więzienną wersje głosowałabym w kolejnej rundzie, stało się inaczej więc wyjścia nie mam.
"Najpiękniejsze usta które prawdy strzegą...
Najpiękniejszy uśmiech co cieszy smutnego."
tak wpadlam na chwile przypadkiem i... trochę się zdziwilam... ale skoro juz jestem to szczeknę:
Generalnie TDCAU wersja więzienna to jest jak wersja demo WATW - fajnie poznać, ale traktować równorzędnie z w pełni dopracowanymi zjawiskami czy to muzycznymi czy filmowymi nie można. Dla mnie to taki kaprys chwili, a nie videoklip. Obcy w Moskwie to majstersztik :)
...pzdr
s_przelotem_
Generalnie TDCAU wersja więzienna to jest jak wersja demo WATW - fajnie poznać, ale traktować równorzędnie z w pełni dopracowanymi zjawiskami czy to muzycznymi czy filmowymi nie można. Dla mnie to taki kaprys chwili, a nie videoklip. Obcy w Moskwie to majstersztik :)
...pzdr
s_przelotem_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
- give_in_to_me
- Speed Demon