Johnny Depp
Pierwszy film jaki w życiu widziałam to "Edward Nożycoręki", wtedy nawet nie wiedziałam, że to Johnny - zrobił wrażenie, byłam może 4-letnim dzieciakiem.
Świetny aktor - potrafi stworzyć niesamowitą kreację dla każdej roli.
Obaj - MJ i JD mają ze sobą dużo wspólnego - ponadprzeciętna fantazja, profesjonalizm, towarzyszący im przy każdym przedsięwzięciu żmudny wysiłek nad wykończeniem efektu.
No po prostu szacuny dla tego Pana.
To jak gra Johnny oraz muzyka i efekty które stworzył Michael równa się jedno - MAGIA
Świetny aktor - potrafi stworzyć niesamowitą kreację dla każdej roli.
Obaj - MJ i JD mają ze sobą dużo wspólnego - ponadprzeciętna fantazja, profesjonalizm, towarzyszący im przy każdym przedsięwzięciu żmudny wysiłek nad wykończeniem efektu.
No po prostu szacuny dla tego Pana.
To jak gra Johnny oraz muzyka i efekty które stworzył Michael równa się jedno - MAGIA
Ostatnio zmieniony wt, 11 wrz 2012, 21:47 przez Talitha, łącznie zmieniany 1 raz.
- MJ4everify
- Damianos60
- JoannaTempest
Jak dla mnie jeden z Najlepszych aktorów ! Jestem w nim "zakochana" od 3 lat . Gra genialnie ! Dużo osób go widzi jako Jacka. Nie dziwię się . Ale ja kocham go w Czekoladzie czy Marzycielu . Piękne filmy !
Johnny jest ogromnie utalentowany ! Życzę mu jeszcze wielu świetnych ról:)
Johnny jest ogromnie utalentowany ! Życzę mu jeszcze wielu świetnych ról:)

See you , Michael ! I love you..
JoannaTempest pisze:Pierwszy opowiada historię żywcem wziętą z Mj'owej, a drugi...hmmm...ten gotycki klimat :)
Joanno w 100% sie z Toba zgodze. Edward nozycoreki to jeden z moich ulubionych filmow. A Johny to moj ulubiony aktor.
Kiedy ogladalam po raz pierwszy Edwarda uplakalam sie jak szalona. To bylo dawno, teraz czasem wracam do tego filmu, on nigdy mi sie nie znudzi. A w Edwardzie zobaczylam ta dobra, uczuciowa, wrazliwa osobe, inna od innych tak bardzo podobna do naszego kochanego Michaela. To taka tragicznie, wyobcowana postac, ktora chciala milosci, szczescia innych, a spotkalo ja ludzkie niezrozumienie i potepienie. Podeptano jego dobroc, sponiewierano. Ludzie widzieli to co chcieli a nie to co powinni byli zobaczyc! Polecam ten film kazdemu, jest na prawde sliczny. A Johny zagral Edwarda wprost genialnie.

- JoannaTempest
Goya dzięki :) A ja tam powiem tylko ze w Empikach pojawiła się ( pewno dopiero w moim ech...) biografia Johnny'ego Deppa, dośc gruba, w miekkiej oprawie.
http://www.empik.com/johnny-depp-ksiazka,2374507,p
ogladalam ją i powiem ze cena moze byc. Jesli ktoras z Was kupilaby ja to poprosze o jakies info po przeczytaniu ....
http://www.empik.com/johnny-depp-ksiazka,2374507,p
ogladalam ją i powiem ze cena moze byc. Jesli ktoras z Was kupilaby ja to poprosze o jakies info po przeczytaniu ....
siemanko,nie sądziłam,ze kiedys natrafie na forum Mike'a na temat o Johnnym
krótko i na temat: Johnny to moj ulubiony aktor od lat, moglabym godzinami gadac o jego kreacjach,talencie,aparycji itd...alenie bede sie tutaj rozpisywac bo za malo miejsca i czasu ...
nie wycinam juz artykułów o nim z gazet (dawniej jak bylam mala tak robilam- z britney,michaelem i johnnym)
mam biografie by Brian Robb (przeczytana na wszystkie strony z pozaznaczanymi najlepszymi fragmentami:p) ,3 duze plakaty i kilka filmów na dvd (pare piratów i pare oryginałów-ale postanowilam w tym roku, ze jednak skolekcjonuje sobie cala filmografie,zeby juz miec wszystko dla siebie w kazdej chwili. (narazie mam swój ulubiony kanon + pare innych spoza kanonu
zamiast pisac o filmach ktore ogladnelam- szybciej bedzie jak napisze ,ze NIE OGLĄDNELAM TYLKO DWÓCH - Slow Burn i Private Resort (na ten drugi juz mam namiary
ps. jesli ktoś ma namiary na Slow Burn to błagam o pm do mnie w tej sprawie...
-jestem w stanie rzucić groszem temu kto mi załatwi ten filmik,za Chiny ludowe nie moge go znalezc (nie mowie o fragmentach na YT):/ (np.Cry Baby do mnie przyjechało ze Szczecina od kol. z forum 

krótko i na temat: Johnny to moj ulubiony aktor od lat, moglabym godzinami gadac o jego kreacjach,talencie,aparycji itd...alenie bede sie tutaj rozpisywac bo za malo miejsca i czasu ...
nie wycinam juz artykułów o nim z gazet (dawniej jak bylam mala tak robilam- z britney,michaelem i johnnym)
mam biografie by Brian Robb (przeczytana na wszystkie strony z pozaznaczanymi najlepszymi fragmentami:p) ,3 duze plakaty i kilka filmów na dvd (pare piratów i pare oryginałów-ale postanowilam w tym roku, ze jednak skolekcjonuje sobie cala filmografie,zeby juz miec wszystko dla siebie w kazdej chwili. (narazie mam swój ulubiony kanon + pare innych spoza kanonu

zamiast pisac o filmach ktore ogladnelam- szybciej bedzie jak napisze ,ze NIE OGLĄDNELAM TYLKO DWÓCH - Slow Burn i Private Resort (na ten drugi juz mam namiary

ps. jesli ktoś ma namiary na Slow Burn to błagam o pm do mnie w tej sprawie...

- JoannaTempest
JoannaTempest -mozesz mnie obudzić o kazdej porze dnia i nocy i zadac jakiekolwiek pytanie o ktorykolwiek film Johnny'ego (oprocz wakacji w kurorcie i slow burn:p ) i mysle,ze niepowinno byc u mnie problemu z kojarzeniem.
zanim zapadnie noc- jak dla mnie spoko,choc bez rewelacji,bo johnnyego mało ale przynajmniej w ciekawych epizodzikach. tym bardziej smieszna sprawa ze nie dosc ze w epizodach to jeszzce w dwoch roznych,w jednym filmie hehe. (mimo wszystko wole go w męskim wydaniu,a nie w roli tranwestyty wieziennego,przenoszacego prochy we wlasnym tylku blee :p . ALE jesli chodzi o gre-uwazam,ze zagral przekonujaco- daje sobie odciac glowe,ze geje by na niego polecialy:D Bon Bon i te jego sztuczne rzęsy -haha mam to teraz przed oczami
(rownoczesnie przypomina mi sie Edward i ten jego sweterek taki smieszny futrzasty 

zanim zapadnie noc- jak dla mnie spoko,choc bez rewelacji,bo johnnyego mało ale przynajmniej w ciekawych epizodzikach. tym bardziej smieszna sprawa ze nie dosc ze w epizodach to jeszzce w dwoch roznych,w jednym filmie hehe. (mimo wszystko wole go w męskim wydaniu,a nie w roli tranwestyty wieziennego,przenoszacego prochy we wlasnym tylku blee :p . ALE jesli chodzi o gre-uwazam,ze zagral przekonujaco- daje sobie odciac glowe,ze geje by na niego polecialy:D Bon Bon i te jego sztuczne rzęsy -haha mam to teraz przed oczami